Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Spoilere sau anumit tuning Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/121171-spoilere-anumit-tuning-bucuresti.html)

mihai.ghetto 15-01-10 00:25

Re: Spoilere sau anumit tuning Bucureşti

merg-em

sparly 15-01-10 07:29

sa traiasca DOMNU MARIUS,ce-ti face masinuta bine sanatoasa ,ceva schinbari noi la ea

sparly 18-01-10 08:19

6 Attachment(s)
cateva finale in sfarsit

Yackone 18-01-10 18:32

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2988166)
cateva finale in sfarsit

fara supare dar portbagajul ala e stramb rau de tot

sparly 18-01-10 18:34

fara suparare ,este aiurea cand incerci sa repari ce strica alti

Yackone 19-01-10 10:16

am inteles...

cocacola1984 19-01-10 22:11

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2977174)
ford mondeo aproape gata

ai poze cu ea dupa vopsire sa postezi si u ca sunt si eu interesat sa vad cum a iesit...am un fiat stilo si m-ar interesa ceva tot cu portocaliu asa..ms o zi buna

sparly 19-01-10 22:14

nu am facut poze dupa ce sa vopsit dar na iesit aceasi culoare cu colantul de pe ea

cocacola1984 19-01-10 22:19

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2994575)
nu am facut poze dupa ce sa vopsit dar na iesit aceasi culoare cu colantul de pe ea

poi nu e vopsita dupa cod de culoare sau cum ...:-?? eu am un stilo negreu si m-ar interesa sa vopsesc capota plafonul si spatele

sparly 19-01-10 22:21

ba da dar a iesit diferenta de culoare intre colant si vopsea ,este si logic

mitza mtb 19-01-10 22:51

Quote:

Originally Posted by cocacola1984 (Post 2994592)
poi nu e vopsita dupa cod de culoare sau cum ...:-?? eu am un stilo negreu si m-ar interesa sa vopsesc capota plafonul si spatele

La negru iese aceeasi nuanta .. dar la portocaliu normal ca nu a iesit :) Una este colantul alta este vopseaua.

NORBERTYNO 20-01-10 09:22

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2994691)
La negru iese aceeasi nuanta .. dar la portocaliu normal ca nu a iesit :) Una este colantul alta este vopseaua.

N-o spun cu rautate dar atata timp cat au acelasi cod de culoare si autocolantul si vopseaua,NU EXISTA SA NU IASA LA CULOARE...diferenta este doar la LUCIU si POATE FOARTE FOARTE PUTIN DIFERITA NUANTA...in cazut asta diferenta e de la cer la pamant...depinde foarte mult si cum e data vopseaua,cate straturi,intinsa sau groasa etc...cu cat dai mai multe straturi cu atat vopseaua se inchide la culoare ,parerea mea...nu mai comentez...

sparly 20-01-10 10:36

da cu cat dai mai mult cu atat mai bine ,nu cred ca are cum sa se inchida ,sincer este diferenta intre colant si vopsea am mai spuso si o repet ,

sparly 21-01-10 08:47

3 Attachment(s)
mk2 la final ,

NORBERTYNO 21-01-10 14:03

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2995569)
da cu cat dai mai mult cu atat mai bine ,nu cred ca are cum sa se inchida ,sincer este diferenta intre colant si vopsea am mai spuso si o repet ,

Nu are rost sa comentam,sa ne contrazicem si sa postam aici niste chestii care tin strict de profesionalism...orice vopsitor care stie meserie si la care te duci ca vopsesti ceva,cu un cod de culoare din catalog si paleta de culori cu codul specific,iti va spune ca NU EXISTA DIFERENTA ASA MARE INTRE NUANTE DACA ESTE ACELASI COD...este diferenta decat daca este alt cod,iar asta se poate dovedi si practic si teoretic.

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning