![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
180 pana in B si din B pana in TL inca 280 deci nu sunt f multi
imi aduc aminte cand mergeam pana la TM pentru o cursa pe aeroport,........ ce vremuri:) |
Quote:
|
detalii cu incadrarile in grupe... ???
sper sa se faca o clasa TURBO SEPARAT........ |
ar fi interesant sa fie grupe turbo si non-turbo ... iar coeficientul de tractiune spate se va mai pune 1.15 ? sau ramane 1 ?
|
Fiti si voi rabdatori... doar ce-a zis mai sus Bogdan ca o sa anunte cat de curand toate detaliile referitoare la regulament?
daca iar incepe vesnica discutie in care fiecare spune cum si-ar dori el sa fie grupele si-si arata nemultumirile... iar se umple topicul cu zeci de pagini si nu se mai intelege nimic din thread... Asa ca hai sa asteptam sa vedem care este regulamentul ;) |
Multumim pentru cuvintele bune! :)
Ref. la intrebarile cu regulamentul si GRUPELE, am scris in primul post (cel cu anuntul) ca aceste detalii vor fi publicate cat de curand. Astazi am terminat Regulamentul Particular, suntem in faza de verificari si corecturi finale, astfel incat sper sa il putem posta saptamana aceasta. Atunci se vor clarifica toate dilemele. Multam si va asteptam cu "DRAG" :) |
anul trecut am privit de pe margine anul asta cred k am sa privesc de la volan! succes organizatorilor!
|
da si anu asta poate o sa apara si mai repede dvd-ul cu filmarile ca anu trecut.... am fost doar cativa amatori care am filmat de pe margine
|
Pentru cei care vin mai de departe.....e recomandat sa vina de sambata......nu de alta dar este in plan si o parada sambata seara prin oras.....cu politie si toate cele.......si pe urma paaaaarrttyyyyy intr-un club tulcean.
|
Quote:
|
SUPER TARE !
de abia astept evenimentul :D sunt convins c-o sa iasa bine pregatiti-va pentru MULTA LUME ! serios vbind .. |
Quote:
|
Ne bagam !
|
Yhaaaaaaaaaaa ... bineinteles ca venim,anul trecut a fost cea mai buna cursa,anul acesta speram sa fie CEL PUTIN ca anul trecut~!
Avem incredere in voi baieti dupa 90% de insuccese de anul acesta;) Fanatik MotorsSport prezenti si la acest eveniment! De abia astept:oops: |
Organizarea, fratilor!!!!! E cea mai importanta
|
All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2025 4Tuning