![]() |
ba eu cred ca asta e nebun.are o super masina si baga ranga in halul asta in ea.pot sa am toner de bani si nu as face asa ceva.cred ca daca o sa vada filmul,inginerii de la ferarri ,lamborghini sau alte firme de lux sigur nu o sa-i vanda masina lu nea jiji.e criminal ,asta nu vede in masina decat o caruta cu care se duca la stana ,dar care nu are cai .e nebun serios ,nu cred ca o mai duce mult ,i-a speriat si pe astia din west
|
gestul facut = badaranie curata , nu se stie ce a vrut sa demonstreze, dar a aratat ca este badaran, o bijuterie de 400 mii de euro chiar daca esti multimilionar nu o repari cu o ranga, e un \"pimp my ride first\", si pacat ca victima este Maybachul :(
|
Re: Gigi Becali si RANGA. Victima MAYBACH
a reparat-o .....arata ca inainte ...aceiasi culoarea
am vazut-o si in trafic in pipera si la stiri la pro |
Dupa parcursul Stelei in UEFA, ar fi demential s-o vopseasca rosu-albastru :lol: La mintea lui... ar fi in stare.
|
ar putea ...dar nu cred ca mai vrea sa ii lipseasca masinuta atata timp din fata casei :D
|
Quote:
|
Taranu tot Taran va ramine si el castiga medalia de TARAN #1, si bogat si sarac, nui dau parte dar faptul e consumat in opinia me-a,odata ce masina oricum trebui reparata, ori cu tabla iesita in afara ori cu ea inauntru tot rupta e......
|
Pina La Urma Omu Face Ce Vrea Cu Masina Pt. Ca A Lui Este Daca El Vrea Sa Cheltuie Bani Degeaba Are Rost Sa Comentam Aiurea
|
Quote:
Acum am ceva de spus despre asta : Quote:
Important e sa pui cecul jos , sa ai acoperire in banca si cam atata. |
sunteti culmea...
nu se inchidea usa frate ce vrei sa-i ploua in masina ? si eu as fi procedat la fel... |
Quote:
~Nautilus |
Hmmm... din cate stiu eu un om face o masina si nu masina pe om iar daca vrea sa bage ranga in ea .... care e problema noastra? de ce ne pasioneaza treaba asta? el are tot dreptul ca a luato pe bani lui.
Mah va contrazic prost nu e ( un om care face atat de multi bani ca jiji nu are cum sa fie prost) el este incult. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning