![]() |
Re:
salut!
cum stati cu numerotarea? :lol: avind in vedere ca am schimbat locatia,(soseaua borsului,drumul catre vama cu ungaria,\"SA VA ADUCETI PASAPOARTELE\")va rugam sa ne transmiteti o lista cu cei care doresc sa participe .oricum ve-ti avea la dispozitie un microbuz care sa va duca la hotel si inapoi la locul disputarii concursului. AMPLASAREA MASINILOR IN LOCATIE SE VA FACE VINERI SEARA!!! TOATA STIMA SI MINDRIA ,BASSU E IN ROMANIA! |
Quote:
|
eu zic cel mai bine pe 20!ca sa mai terminam cu examenele astea si sa se hotareasca sigur cei care mai vin cu noi in masini!RESPEKT
|
adica se vor bloca masinile?la ce ora se va incepe?se va mai percepe acea taxa de inscriere ca la prima etapa chiar daca am mai participat?s-ar putea sa am o problema si nu stiu daca voi ajunge de pe 24 de asta va intreb s-ar putea sa ajung direct la concurs!
|
Evenimentul va avea loc pe data de 25 FEB 2006 (sambata) si nu dumunica cum stiau majoritatea.
|
vic_oltcit: masinile trebuie inscrise in concurs pana la ora 9AM ziua 25. maine am sa aflu si costurile de inscriere si alte detalii.
|
Re:
Quote:
am zis o ora.propuneti alta ora sau ramane asa! |
as vrea ca joi sa ne intalnim sa vb de plecare!....la omv la 21.00....sunt mai multe de discutat...inclusiv ca s-ar putea sa ninga vineri de pe la sibiu incolo....
|
Re:
rusinica pt unii,felicitari pt cei care au venit si au avut parte si de necazuri dar sau prezentrat NOTA 10!!!
|
4 Attachment(s)
Pacat pt. cei ce nu au venit ca au pierdut un eveniment reusit , dar probabil majoritatea se pastreaza pt. BUCURESTI ..................Noi promitem ca vom fi si acolo ca sa reprezentam clubul din ORADEA !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning