![]() |
:lol: cata poate nu stiu mecanicii nostrii din tara sa faca asa ceva...ma mir ca fix tu zici ashea ceva...poti sa ii pui daca chiar vrei si turbo sau compresor...am o gramada re reviste cu firme specializate in asa ceva...si cand mai aud faze dealea ca Bmw si Honda nu is turbo-friendly...nu mai zic nimic...poate da in romania nu poti sa iti faci asa ceva...dar dincolo te asigur ca ii destul de lejer...m5-u are 400 cai fara nimic...si turbinele alea doua de la rs6 aduc numai 76 de cai nu (daca nu ma insel)...adevarat ca poate ii unpic mai greu sa modifici un m5...DAR si cand l-ai facut... :twisted: ...io zic ca un m5 cu 2 turbine (si modificarile aferente) ajungi lejer la 600 de cai...si sa numai zic de un cip-tuning...dar deja ajungem prea departe...cu alte cuvinte rs6 ii modificabil mai ieftin...de ex la akimoto la ex prelude-u :) ii putea pune turbo la un pret de 4 mii de dolari care ii da 100 cai...si asta la motor de 2.3...deci in concluzie rs6 din fabrica afuma m5...daca ai putzini bani iti faci m5 sa afume rs6 urat de tot...numa ca majoritatea care isi iau rs6 ii tranteshte un cip si un kit pentru turbina si scot 100 de cai...si vezi deaia putini isi fac asa ceva pe bmw-uri...
ps. am un film acasa cun un ursuletz cu 2 compresoare (parca)...da are filmu vreo 80 de mega...o sa -l pun peste vreo sapt cand vin dracuu astia de la rds si la mine...poate ii vazut filmu ca io m-am speriat prima oara cand l-am vazut...acuma fiecare cu gusturile lui asa ceva nu prea se poate discuta...si stii ce am observat?...multi dau la o parte bmw deoarece sunt deja foarte multe..pe cand rs6...foarte rar vezi asa ceva...aici tre' sa recunosc...hai ca deja am vorbit prea mult... :) |
Re:
Quote:
|
http://www.modifiedcars.com/cars/1386.htm
si pt bmw:) de la mine asa:)) si btw: CATALIN...M5 din GET AWAY IN STOCKHOLM 4 de la Ac Schnitzer din cate tin minte...era chiar F capabil |
da man ai dreptate..m5 chiar era rau de tot :twisted: inainte sami iau rs4..era sami iau m5 tot ac schnitzer :twisted: deci nu ca numi place bmw..dar acolo exista limita la tuning..motorele turbo sunt altfe...au mai multe rezerve :twisted:
|
super jmechera masina aia:))si cum se auzea..mie unul mi s-a parut k se aude cel mai belea dintre toate...
si bulangii aia i-au dat cele mai putine stele...in comparatie cu 360u care ..parca era motocicleta...(la sonor) :wink: |
Re:
Quote:
|
mie mi s-a parut pur si simplu de *** aprecierea lor..
si btw: si RS6 se aude mortal :wink: eram pe strada mai demult prin vara..si aud asa un sunet de avion..care sincer m-a cam derutat...parca era un tir cu tobe sport:)))) ma uit in spate...si ce vad..un RS6 se plimba..pe la vreo 100 la ora..( dupa ochi asa...) :wink: atunci am ramas impresionat clar |
Re:
Quote:
|
deci cata dupa tot ce este scris pe aici sa inteleg ca treci la bmw dap :?: ...
|
Re:
Quote:
|
LEGAL RACING
RS6 e ceva frumos cu performante, dar M5 e masina. |
:lol: :lol: :lol:
pai cum asa Sebastian..tradezi tu tractiunea 4x4..pt M5 :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Presteaza bine si Audi dar dupa plecare nu mai impresioneaza lafel. Mi se pare mai bine facut Bmw, mai legat, aluneca parca pe strada cand il conduci. |
Re:
Quote:
|
:D
BMW all the way !
1- Nu exista riscul ca dupa 100.000 de KM sa cada turbina (exemple sunt destule) 2-Design mult mai pe gustul meu 1 3- O masina cu traditie in motorsport ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning