![]() |
Re: ASMA Phantasma - Un CL65 AMG de 725 CP
au facuto de 3x mai agresiva :twisted:
|
Parerea mea e ca e urata, fata e total nereusita, si au exagerat cu bodykitul.
|
Prea tare!
|
Asta-i CL varianta "kitch" sau ce ? Asma fantasma auzi la ei...mai bine ii ziceau direct "asma cocalarasma" :lol:
|
Pana la urma botul asta e ASMA™. Asta ii caracterizeaza. Nu cred ca e cineva care sa nu recunoasca de cine e facuta masina asta daca o vede in retrovizoare :D
Imi place cum arata conceptul SLR de la ei.Acolo au un design schimbat la bot, dar cam aduce a Pagani Zonda. |
wow... pur si simplu magnifica...
|
foarte ...... nu imi gasesc cuvintele.... kitt rider va spune ceva?:D
|
Aaaaaah, Germania
Nimic nu este extravagant, nimic nu este iesit din comun, locul unde totul este calculat, locul unde plantele sunt mai emotive decat oamenii. Germania a daruit multe nume care s-au facut cunoscute prin bunul gust specific:Ludwing van Beethoven, Levi Strauss... CL65 AMG. Dar sa nu uitam ca tot din Germania au mai iesit chestii precum Ecstasy si Rammstein .... si o combinatie intre cele 2: Asma Phantasma. Daca imi spune cineva acum sa zic cel mai urat lucru care imi trece prin minte, ii voi raspunde diplomatic: Sarah Jessica Parker. Al doilea ar fii monstruozitatea asta de 725 de cai. Mai bine ramaneau la tuningul motorului si lasau stylingul altcuiva.... |
Daca era neagra ziceai ca e scoasa din MAD MAX!;)
|
racheta.....:X:X
|
scuze de offtopic dar am observat ceva, dc majoritatea la un comm zic de o masina ca e ok restul de 90% nu o sa contrazica fiindca majoritatea sunt doar niste pustani cocalari care vor sa puna comm pt stage 5 ala... sa-mi explice si mie cineva care a laudat kitu' cu ce-i mai aerodinamic decat kitul oferit de amg? retarzilor turbo si chip pune orice ''tuner'' dar rezista sasiu la ce ofera pachetul asta fara ranforsari? plm sunteti chiar prosti dc vb de performante si nu de cum ajung ele pe sosea...
|
am vazut una dasta si in Valcea m-as mira sa nu fie aceeiasi masina . orikum e bestiala salll :2gun:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |