![]() |
Re: Tico SX '96
Quote:
nu-i asa ca se incinge statia rau? |
aoleu, nu mac audio!! orice altceva! si nu tub :cry:
PS: instalatia gpl unde se gaseste? ca ma bate si pe mine gandul sa-mi montez, desi nu stiu unde :rolleyes2 |
Quote:
nu-i destul ca consuma f putin? ii mai pui si jpl, asta e culmea zgarceniei! tico pe gaz!:lol::lol::lol: si nu o sa mai ai loc de muzica deloc daca ii mai pui si jpl! |
pai ma gandeam sa ii pun gpl in orice alta parte, dar nu in portbagaj...si oricum nu renunt la muzica pt. gpl
ma gandeam sa sacrific un loc (centru) de pe bancheta spate pentru montarea gpl...dar nu cred ca am voie :rolleyes2 iti dai seama, cu bomba langa mine? :D |
O sa schimb muzica de pe el dar deocamdata sunt multumit de cum se aude si asta iar pe tico-ul meu chiar se aude bine...e drept statia se incinge dar merge prea bine...deocamdata am un spoiler de facut ;)
Gpl-ul l-am pus undeva in Chitila; TAU-le nu e zgarcenie frate, crede-ma am redescoperit placerea condusului...gandeste-te ca mergi 100km cu 12-13RON...e o placere; sa nu zic ce frumos face evacuarea datoruta arderii diferite dintre gaz si benzina (gazul arde 100%, o parte din ardere facandu-se pe evacuare)... |
te-ai prins ca eu am glumit, nu? daca nu iti spun acum.... am glumit!:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Banuiam ca ai glumit...oricum o faza tare a fost ieri cand m-am dus sa ma fac mai gazos (sa alimentez) si cand a venit un tip sa bage gaz se uita la masina si ma intreaba: "auzi tu vrei sa mergi gratis" :D:D:D, raspunsul meu fiind "dar merg gratis" :D
Si spoilerul pe care sper sa il pun pe masina...tre sa ma duc sa vb cu baietii sa vad "costurile"... |
Am vorbit, m-am gandit si voi ramane cu spoilerele astea...cel putin pe moment.
Car despre GPL: In conditiile de trafic din bucuresti GPL-ul pe tico se merita din plin. Am facut astazi din nou plinul si la consum mi-a iesit fix 7l la suta pe gpl asta inseamna o economie de 100mii la suta de km (benzina fata de gpl). Ieri vorbeam cu un amic caruia cu ceva timp in urma ii spusesem ca ma bate gandul sa imi cumpar un scuter pentru ca nu mai suportam sa vad cum stau in aglomeratie si cum se duce benzina si a spus ca asa este mult mai rentabil decat cu un scuter...merg aproape la fel de ieftin ca si cu el dar este si mai confortabil si pot merge si pe frig/ploaie. Este una dintre cele mai bune investitii (alaturi de frane) pe care le-am facut pana acum in masina. |
si d c te-ai razgandit cu spoilerele alea? nu se merita?
|
pentru ca ajungeam undeva la 4-5 mil bocata fara vopsit care si ala mai e 1,5 mil (vopsea+tratament+manopera), cum gropile in bucuresti sunt in continua crestere (si ca numar si ca adancime), um numarul de prosti (soferi) e si el in crestere, iar cei de la asigurari nu mi le asigurau nu se merita.
|
Gata, am dat muzica de pe ticozaur...initial pentru a imi cumpara un pocket bike, insa am fost la mare si am cheltuit diferenta de bani, asadar imi voi cumpara alta muzica...
|
ma da la tico butelia de gpl nu e ca la matiz se pune in locul la roata de rezerva!! eu asa am vazut la un matiz
|
Nope, acele butelii "toroidale" ca asa se numesc nu sunt decat pe diametru de minim 13, air tico are de 12...
|
spuneti-mi si mie mai multe despre butelia asta...vreau si eu sa merg gratis :lol: si cu spatiul in masina nu stau prea bine
|
Pai spune-mi ce vrei sa stii...ca banuiesc ca pozele le-ai vazut sa iti dai seama cat loc ocupa ~ 30% din portbagaj...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning