![]() |
9 Attachment(s)
sa mai punem niste poze :)
|
5 Attachment(s)
si alte pozeee
|
first mashina nu cred k poate fii \"tunabila \"
apoi bravos pentru muzica ... si bine k ai scos parasolaru ala cu \"Costica si Coca Tuning\" dar asta e putin cam ciudat cred k mergea un tribal finutz direkt pe parbriz .. fiecare cu a amsisi .. in fine ... nu prea ma inebunesc da ... |
Psycho niste bari si praguri...care sa o faca sa para cat mai joasa...atat..si inca ceva la motor..:D ...nici atat nu merge?
|
decat spoilere si praguri pana in pamant sa dai in gropi si sa le spargi mai bine coboara masina din suspensie,modifica amortizoarele si arcurile si o face LOWRIDER....... 8) ....bafta
|
Pe spate merge sopiler de nova\\supernova (am vazut vre-o 2 liberta cu astfel de spoilere, si nu mi s-a parut ca ar fi avut modificari pt adaptare), pe fatza spoiler 1310, si praguri... tot de 1310. Deci, cauta spoiler modicat de nova pt spate, si spoiler fatza si praguri modificate care sa vina pe 1310. Eu te-as sfatui, sa ii zici amicului tau, sa umble si la suspensii, sa o faca mai joasa si de acolo. In fine, inca un sfat: sa schimbe capota, farurile si grila de la radiator, si sa puna macar modelul '96-'98 daca nu vrea \"zambetul ...\". Bafta!
|
Re:
Quote:
|
rectific,la drumurile pe care le au ei in mioveni si pitesti....mai bine o lasa foarte putin din suspensie :lol:
|
bravo ma....termina \"Tuningul\" la ea...si dupa aceea POTI SA II DAI FOC!!!!!!!!!!!!!!!! dacia m power
|
ce oameni rautaciosi.. dc sa`i dea ma Foc?
ca nu`ti place tie?? :) el a cerut niste sfaturi...daca vreti sa`i dati beine..daca nu..nu suteti obligati..sa va uitati sau sa va dati cu parerea..fiderzen dar nui vorba de lasat mai jos..el vrea sa`i schimbe barile si pragurile..vrea altele...sau sa le modifice..nu sa o lase din suspensie..sa stii ca in pitesti totusi sunt drumuri bune..stai linistit ca si in mioveni sunt.. |
:lol: ......prin anumite locuri....... :lol: :wink: Bafta
|
Nu te supara dar e prea mult incarcata. oate daca ar fi fost mai aerisita, era mai bine. Nu ati vazut ca nu se mai poarta circarie? Cat mai aerisit, cu atat mai bine...
|
mai...deci...cand el si`a pus steagurlle pe ea..si ce a mai pus..toti aveau asa..era la moda..oricum masina..va fi schimbata radical..daca nu schimbata cu Un Bmw( inca nush de care tot ce stiu ca va fi peste 2002) cand va veni din Afara ca tocmai pleaca..atunci o sa vedem ce`o sa iasa..
|
stiu ca vei sari in apararea lui pt ca iti este tovaras, dar lucrurile de prost gust nau fost niciodata la moda, deci sa vb despre ce va face, pt ca vad ca forumu asta la foarte multi a deschis mintea in materie de tuning sau mai exact de bun gust. sper sa fie si cazul lui.
|
stiu ca vei sari in apararea lui pt ca iti este tovaras, dar lucrurile de prost gust nau fost niciodata la moda, deci sa vb despre ce va face, pt ca vad ca forumu asta la foarte multi a deschis mintea in materie de tuning sau mai exact de bun gust. sper sa fie si cazul lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning