![]() |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
ce se intimpla daca te prinde politia la liniute.Adica daca din 50 masini care vin tu esti ghinionistul dupa care se iau...Vin de mult la linute,dar mi-e tare frica sa nu fiu vreodata ghinionistul,mai ales ca nu am o masina cu care sa le dau fum politistilor..
|
cel mai bine e sa nu fugi...mergi normal si gata...sa nu te prinda in flagrant...adica sa te prinda in timpu cursei ca atunci e GRAV!![/b]
|
prima data cand am venit sa vezi forja ce i-am dat la masinutza mea.. :D :D :D sa nu ma prinda politzia... dar tocmai aceasta fuga te poate pune pe prim plan la baietzi.. mai bine mergi regulamentar si vezi tu ce mintzi.. oricum nu prea are ce sa-tzi faca daca nu te-a prins in flagrant.. si binenteles daca ai masina in regula..
Da rumanu poate foarte usoar sa-tzi dea o amenda.. itzi gaseste el ceva fi sigur.. :D asta in cazul in care ar vrea sa te arda.. ;) |
Depinde...in ce \"toane\" sunt politzaii.
De exemplu noi nu am fugit joia trecuta si au venit la noi.....ne-au spus sa coboram din masina ...ne-a luat datele si au spus ca daca ne mai gasesc pe-acolo ne da amenda 600 de mii sau cam asa ceva dupa care ne-au lasat sa plecam. :D Dar daca sunt nervosi sau daca se ia dupa tine si te prind........... :shock: :shock: .....ai pus-o! Tot itzi gasesc ei ceva sa itzi dea amenda sau poate sa itzi faca dosar penal pentru participare la curse ilegale........ :? Acum depinde ce noroc ai.......... :P |
In seara asta era sa ma ard rau...S-a luat unul cu un Astra din 1993 de 1.6(75 cp) ca ma face..Asta pe la 11 noptea.Ok,hai sa ne tragem.ii zic eu la Daewoo,nu vrea ala .hai la aeroport.Si la aeroport erau 2 dube de politai si stateau ascunsi dupa niste parapeti mari la capatul pistei.Ne aliniem noi maisinile si ma pune Dumnezeu sa ma uit in stinga si ii vad...
Si ne suim toti in masini si plecam incet de tot...Am scapat ca prin urechile acului..Mai flagrant ca ala nu se putea.Si o dam pe pod dar cu masinile pline 4 oamei+sofer.Si eu ca nestulul imi patineaza rotile pre rau in 1 pt ca nu m-am mai gindit ca e masina prea plina.Si la 120 decit am putut sa il ajung din urma...Naspa...Cel mai inp e cum pleci,din nefericire.. Imi faceau dosar penal daca o dadeam pe aeroport in fata politailor,nu-i asa? |
ma da las'ma.. si la aeroport ??? .. looolz poate erau cu ale lor concubine.. si le-atzi stricat voi distractia.. :D :P hmm.. data viitoare sa va luati aparatu sa le facetzi poze in flagrant.. :P hahah..
Alex ce masina ai?.. |
Mah io zic ca nu aveau ce sa caute garda la aeroport,dar daca or fi fost acolo,in nici un caz nu asteptau sa se faca ceva(liniutze).Cine stie ce dreaq cautau pe`acolo.
Nu cred ca itzi faceau dosar penal daca te tirai. :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: |
eu aseara la 2:30 am plecat la Bucuresti cu niste treaba si am trecut pe la aeroport(logic :) ) ...si veneau de pe strada aia o duba dinaia cu care vin ei de obicei pe la daewoo :shock: si un vento :shock: ...acum nu stiu eu ce treaba aveau ei acolo la 2 jumate noaptea...sigur nu erau la cautat de furnici ! :?: :roll:
|
Nu erau la furnicutze. Erau pur si simplu in patrula... 100 % in patrula.
|
eu zic ca vin si stau seara pe-acolo sa vada daca prind si ei pe cineva in flagrant ...
PAREREA MEA... :roll: |
Al3xius tata.. :D :D ideea este ca la POD se gasesc femei pe ales :D :D isi faceau si ei drum p'akolo sa-si faca de lucru.. ca de.. :D nu se poate fara. .hahahahah :D :D :D :D :D
|
Pe bune erau politai la aeroport.Poate asteptau sa prinda niste podiste in flagrant,nu stiu...:)Dar erau acolo...Si pe ala cu astra il rupsai noptea asta la raliu..Ii luai o masina jumate in fata.O masina pe 1 si 2 si pina la 6000 in a 3-a o masina jumate
|
Alex NOS - felicitari !
si eu zic ca aia nu stau pe-acolo doar asa de ochii lumii....asteapta sa prinda ceva in flagrant si eu zic ca pe baietii de se mai duc seara pe aeroport sa se dea :roll: |
ma da spunetzi-mi si mie :((( vreau si eu sa vin.. :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning