Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo - TM-11-MHN (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119829-cielo-tm-11-mhn.html)

moga1688 30-07-10 21:51

Re: Cielo - TM-11-MHN

5 Attachment(s)
pentru ca am facut farurile cu negru m-am gandit zilele astea sa fac si proiectoarele,puse pe masina nici nu iti dai seama ca is facute:sad: .Cred ca o sa le fac cu spray de stopuri la fel ca semnalizarile fata si spate +marsarier.Am incarcat si freon dar nu imi mergea treapta 2 din cauza ventilatorului ca piulita era plecata in concediu:evil:

Maryus96 19-08-10 18:56

Quote:

Originally Posted by moga1688 (Post 3553965)
pentru ca am facut farurile cu negru m-am gandit zilele astea sa fac si proiectoarele,puse pe masina nici nu iti dai seama ca is facute:sad: .Cred ca o sa le fac cu spray de stopuri la fel ca semnalizarile fata si spate +marsarier.Am incarcat si freon dar nu imi mergea treapta 2 din cauza ventilatorului ca piulita era plecata in concediu:evil:

Frumoasa masina....ai respectele mele....am aceeasi culoare pe a mea..cam aceleasi ornamente de interior...seamana...iti urez mult noroc pe forum!!!

P.S. :daca ai facut farurile si proiectoarele negre...nu o sa ai lumina mai slaba????(intr-un fel nu conteaza lumina ci aspectul....nu???)

moga1688 23-08-10 11:04

mersi marius,in legatura cu farurile nu se vopseste oglinda deci lumina e aceeasi si in plus am xenon deci nu imi fac probleme,iar proiectoarele rar de tot le folosesc

Maryus96 23-08-10 17:43

Quote:

Originally Posted by moga1688 (Post 3603822)
mersi marius,in legatura cu farurile nu se vopseste oglinda deci lumina e aceeasi si in plus am xenon deci nu imi fac probleme,iar proiectoarele rar de tot le folosesc

Bravo nene....te-ai gandit dinainte...esti tare....astept noutati cu masina...proiecte....alea alea... si tine-o tot asa..o sa iasa bestial

moga1688 24-08-10 14:01

5 Attachment(s)
volanul a primit de curand piele (nu e cusut prea bine ,dar e ok) ,am terminat si stalpii de facut cu spray negru + poze spy cu un cielo din..........Ungaria:-P

B-99-SAA 24-08-10 21:04

Pielea aia ai puso tu acasa?? Ca nu arata deloc pusa la profesionisti... sincer iti spun...:oops: Mai bine ii trageai in volan sport ca si asa nu ai airbag:-P

PS: multumim marius pt comentariile tale absolut incantatoare... esti genial, ce sa mai... apasa altf+f4 si du-te la culcare.

Maryus96 28-08-10 19:17

Lol...nene nu vreau sa fac offtopic dar (stii macar ce e alt + f4??)pana la urma ce te nemultumeste...eu voiam doar sa ajut....in caz ca nu o fac prea bine...deh..am o varsta!!(scuzati offtopicul)

B-99-SAA 29-08-10 16:09

Quote:

Originally Posted by Maryus96 (Post 3616460)
Lol...nene nu vreau sa fac offtopic dar (stii macar ce e alt + f4??)pana la urma ce te nemultumeste...eu voiam doar sa ajut....in caz ca nu o fac prea bine...deh..am o varsta!!(scuzati offtopicul)

Comentariile tale sunt pe masura varstei... "wow ce tare! tine-o tot asa!". In fine, daca doar asta vezi tu ca fiind forumul asta, mai bine abtine-te. Sunt altii care au cont si doar urmaresc, doar ca sa nu zica vreo prostie, dar tu in schimb vad ca n-ai retinere. Hai sa nu mai continuam ca stricam topicul omului.

moga1688 02-09-10 11:26

5 Attachment(s)
pentru ca nu imi placeau semnalizarile pe fata cum se vedeau am apelat la un spray de stopuri,am facut semnalele fata+spate si proiectoare(la stopuri le-am facut cam inchise zic eu)

mike-fullspeed 03-09-10 15:21

Frumos dar mai ocupa-te si de vopseaua/tabla de pe masina... Cand ai lipit dunga ai pe masina nu ai vazut chitu crapat la usa din spate??? Iar retusul facut la roata din spate lasa de dorit.... bafta!

moga1688 03-09-10 17:36

banda nu am puso eu pe masina ,e acolo de peste 3 ani,tabla momentan nu o fac pt ca am prea multi "prieteni",usile pe partea stanga au suferit socul unui bocanc.iar de retus nu stiu unde te referi eu cel putin nu am facut nici un retus

mike-fullspeed 04-09-10 19:35

Ma refer la aripa stanga spate, pasajul de deasupra rotii.... se vede ca e facut un retus acolo! cred ca a fost scoasa rugina!

moga1688 04-10-10 10:44

5 Attachment(s)
In sfarsit am reusit si eu sa pun alarma (nu de alta dar vine iarna si iar stau cu spray de dezghetat ,si asa nu mai au timp "prieteni" sa umble pe la masina),m-am chinuit cu tijele ce deschid usa pentru ca am pus actuatoare noi universale.in manual scrie ca daca tin 3 secunde pe deschis se deschide si portbagajul(cred ca numai la modelele ce deschid si portbagajul odata cu usile).S-au schimbat si pivotii ,bucse antiruliu si acum urmeaza si rulmentii(operatiuni facute de mine + un mic ajutor ,deh e criza).Mai pun cateva poze cu ea dupa o baitza:D.Am desfacut si lada de bass,avea un filtru slab inauntru si cum treceam de 20 la cdplayer intra in protectie statia.am legat ambele bobine de la difuzor in paralel si acum ajung la 30 si nu mai intra in protectie,se aude acum ca si cum as avea alt bass.Acum trebuie sa vad cum fac sa nu mai vibreze numarul.

03ZLR 04-10-10 14:23

Ca sa nu i-ti mai vibreze numarul baga doua bucatele de cauciuc sub suport sau sub numar!Bafta in continuare!

moga1688 26-10-10 19:20

azi am cumparat ulei aral 10w40 si lichid frana, stie careva cum scot tot lichidul de frana din instalatie?

All times are GMT +2. The time now is 04:19.

- Copyright 2026 4Tuning