![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
cam 18mil movul si cam 4mil roseata daca e 2.5 cum cred...
|
3 litri roseata.... il usuca :(
|
daca e capsoman(scuze, dar asa e), de la anu isi va vinde si casa, la asemenea motorizari, si NON-EURO, se va ruga sa le fi vopsit conform originalelor..
|
roseata e mai scumpa ca cs ul.. aia e 2998 cmc si cs u 2788 sau ceva pe acolo
sper macar sa reusesc sa fac interiorul la roseata... ca a vazut o de la retromobil si mi a zis ce sa mai fac ..nimic scump sau grav.si este posibil sa o accepte...cu cs...nu l fac argintiu .asa am cumparat o mov..e vopsita de 4 sau 5 ani...nu i vina mea ca am luat o mov.ma doare inima sa o desenez altfel..daca nu .o pun pe numele lu mamaie..care are 80 de ani si poate e impoz mai mic. mers pt aprecieri...as putea iesi cu ea.ca fizic este gata.insa u am bani sa o inmatriculez..si nici nu stiu daca sa o pun pe numele meu sau altul |
bunica nu cred ca are taxe mai mici, nici macar veteranii de razboi n-au voie decat o masina scutita de impozit..
|
O masina deosebita , un astfel de BMW 2800 de culoare rosie era parcat prin 1991-93 in Bucuresti , pe strada care face legatura dintre B-dul Dorobanti si Calea Floreasca.
|
O inscrii pe numele tau si apoi cu un contract v-c fictiv o radiezi din financiar ... e chiar asa greu ?????
Sau undeva la 300 de euro poti sa o inscrii direct cu viza naspa de financiar si nu mai platesti impozit niciodata ;) |
cred ca tu nu poti sa taci, esti intr-un loc public, exista PM, U know? pffff...
|
oricum nu fac asa ceva
ala rosu a venit domnu de la retromobil si mi a zis ce sa i fac adica interiorul am luat materialele..ca erau scaunele mancate de soare pe spate si putin rupte la sofer am luat acelasi material ..am cautat 4 luni de zile si o lovitura care o avea langa emblema in rest nu mai are ce sa zica ca am facut tot ce a vrut roti originale volan original etc cam tot e orgininal pe aia rosie ca vb voastra ma vand si pe mine la anu sa le tin .si asa nu am mers 1 km cu ele anu asta .cu nici una rezolv eu si cu cea mov |
5 Attachment(s)
cam asa arata acum..am lasat o putin ca era jeep insa seara zici ca i alta masina.e albastra...nu stiu cei cu nuanta aia..e un albastru inchis si la soare e mov:P
arce si amortiz noi sapt asta desac franele ca am garniturile noi si sa sudez o toba si la inscris cu ea |
beeeeeton :twisted:, vreau o tura cu fiecare..sa ajung prin bucale :)
|
vin in timisoara in primavara:PP mai vb
si iti zic unde vin si ne vedem la un suc cu masinile |
si eu poate vin main la bucale dupa o masina ca sunt pe jos de ceva timp :)
caut 4x4, stii ceva ieftin, 1.000-2.000Eu, model mai veeechi? sau masina full size sub '90 pana intr-o 1.000Eu..:rolleyes2 URGENT |
am un ursulet micut pricajit de vanzare jeep uri nu:P
|
faci din ursulet SUV, no problem :)) iti trebuie doar imaginatie (si ceva bani )
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning