Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Hatchback - Modificari aduse (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119080-cielo-hatchback-modificari-aduse.html)

MirceaC20 19-06-09 00:00

Re: Cielo Hatchback - Modificari aduse

intra pe www.autokarma.ro si iti faci cont, si iti calculezi exact sumele, din cate stiu pt cielo preturile sunt mai mult decat bune. aaa, dupa ce iti schimba capetele de bara, mai mult ca sigur trebuie sa faci si geometria masinii care te mai costa inca ~100ron. Bafta !

db 21 kat 19-06-09 19:35

ok ms
pentru sfat

andi_cimpean 22-07-09 11:13

1 Attachment(s)
uite cam cum trebuie sa ii faci stalpii...

cand lipesti folia trebuie sa ai grija sa scoti un pic chederul...ca sa bagi pe dupa el..:)

db 21 kat 22-07-09 14:48

la asta m-am gandit si eu, sa il prind sub cheder, am masurat si imi trebuie cam 70 /50 , ramane sa ma suni cand ai cumparat-o sa iti dau datele pt posta si sa imi spui cat costa-0766399272

andi_cimpean 22-07-09 22:46

acum ma uitam mai bine, si am vazut ca nu ar strica daca ai pune si pe spate...ar da bine si acolo...

Ce zici?

db 21 kat 22-07-09 22:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2506156)
acum ma uitam mai bine, si am vazut ca nu ar strica daca ai pune si pe spate...ar da bine si acolo...

Ce zici?

in calculul meu e inclus si spatele, m-am prostit eu putin in paint:D si uite ce a iesit

I5@k 23-07-09 10:26

fac putin un off topic...dar este tot legat de autocolant auto...eu vreau sami pun p platfon si la fel pe stalpi...insa...intrebarea mea este...autocolantu de pe platfon se strange de la caldura(vreau autocolant negru)??
ms anticipat si astept raspunsurile pe PM si inca odata scuze de offtopic

andi_cimpean 23-07-09 13:19

Quote:

Originally Posted by db 21 kat (Post 2506165)
in calculul meu e inclus si spatele, m-am prostit eu putin in paint:D si uite ce a iesit

Da man...ar arata foarte bine asa...ar avea geamurile o continuare;)...daca vrei un VT mai realist roaga-i pe baietii de aici

https://forum.4tuning.ro/548-virtual-.../page-252.html

db 21 kat 23-07-09 14:11

am lasat poze acolo , acum astept raspunsul

db 21 kat 27-07-09 20:08

10 Attachment(s)
azi am avut putin timp liber si am mai lucrat si eu putin la aspectul masinii, am facut si cateva poze. urmeaza cat de curand folia pe stalpi, pe care o sa mi-o trimita andi_cimpean:lol

andi_cimpean 27-07-09 21:05

sa stii ca ma tin de promisiune, dar e cam nasol, ca aia cu firma de publicitate inchid la ora 16:00...si in weekend nu au deschis...dar vad cum si ajung sa iti cumpar :)

DB-89-KTA 29-07-09 11:00

sa vin de la mare si sa ne apucam de modifcari in masa

db 21 kat 29-07-09 19:51

1 Attachment(s)
bn mah daca tu spui:D, bani sa ne ramana:D si uite o poza cu masinutele noastre

db 21 kat 24-08-09 13:22

8 Attachment(s)
salutare! am revenit si eu dupa ceva timp:D .zile trecute am pus si eu niste jante de 16 asa de fenta de la un prieten, k bani nu sunt de ele:( si plus ca erau cam maricele si sigur aveam probleme cu politia..dadeau super pe masina ,dar nu am mers cu ele ca nu se potriveau rotile mele la ady p ursulet si nu aveam cum sa le pun pe toate .

masina tocmai a iesit din service de 3 zile ,lasandu-ma fara 1600 ron, dupa mine o suma rezonabila dupa ce am schimbat : amortizoare fata cu rulmentii , rulmenti fata si unu spate, bucsi bara stabilizatoare,arc fata, etrieri noi cu placute , schimb ulei si toate filtrele,bratul ala cu bucsile si pivotul pe dreapta si doar pivotul p stanga,conducta de la filtru de benzina la motor

ing3r 24-08-09 13:41

Cea mai tare e gaina aia =)) :)).
Si totusi cred ca se putea si mai putin de 1600 ron...

All times are GMT +2. The time now is 02:41.

- Copyright 2026 4Tuning