![]() |
Re: Poze spion: VW Golf SUV
Quote:
|
urat, zici ca a baut prea mult cola si s-a umflat....:D
|
Quote:
e penala masina...dar foamea de bani te impinge la lucruri cel putin tampite... mai bine ramaneau ei la GTI si R32 , ca nu cred ca o sa fie prea mare succes la modelu asta,mai ales ca pretul o sa ajunga undeva la 30000 de coco, deci nu foarte ieftin...e ca si cum ai face un lastun masina de teren...wtf:shock: |
2 Attachment(s)
na ma na poza facuta acu mai bine de o luna pt astia de nu ma credeau iar in pitesti exista unul daca nu chiar 2. unul stiu sigur ca e doar baiatu proprietarului e cu mine in liceu...
|
ia intreaba-l...de curiozitate...ce pret are...ca sa putem sa ne facem o imagine completa...
oricum de urata e tot urata...:lol: urata in comparatie cu golf V... daca-i puneau alt nume...de ex WV cross...era alta mancare de peste...dar ei au ales sa puna numele WV Golf...si nu merge... |
hmmmm...cam najpa,dar poate o sa i se aduca nijte modificari:D
|
mi-am adus aminte de un cuvant care ar putea caracteriza masina asta...
STRUTOCAMILA... |
Nu mi se pare ca ar arata ca un suv ci mai degraba ca un golf plus.
|
mie crossgolful nu mi se pare asa urat iar varianta prezentata in primele poze de pe prima pagina nu se va face pt ca deja exista crossgolful...
|
pozele astea exista de mult si reprezinta varianta nefinalizata a lui TOUAREG, nu este VW CrossGolf si nici vreun viitor model SUV de la VW
|
Sa innebunesc de nu zici ca e Touran =))))))
|
botul arata bine, da in rest e groaznic, nici a touareg nu aduce...
|
...nu e urat...e oribil...=)))))
|
va vad pe toti "strutocamila" e urat e naspa ... numai asa!
saracilor voi ce masini aveti ma? ramaneti drq la crossloganu vostru si nu mai vorbiti ! masina arata fenomenal ! nu stiu daca ati vazut si CrossPolo aia arata si mai bine |
eh, vezi mai Dolb cum e cand se arunca cu vorbe? :D.Lasand gluma acuma, probabil e vorba si de reticenta multora fata de modelele break.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning