![]() |
Santos e grele tata si cu schimbare de motor.. multzi bani pentru rar.. ca de facut rost sa zicem ca-l faci.. si nu neaparat de Visa.. si alt motor care sa intre si cu modificari la capota ;) dar trebe mult malai si nuj cat de mult se merita.. mai bine te reprofilezi pe un GOlf 1. sau chiar 2.. :P (daca-tzi faci o socoteala cu cat ai baga in el ai vedea ca te-ar lua dureri de cap.. )
|
Oltcit , Golf1,2 -->masini slabutze.Asta e.Fiecare cu ce are.Oricum ce ma bucura este ca exista oameni care sunt chiar pasionati de masini;nu merg la curse doar ca sa se dea shmecheri cu noul serie 3 (sau mai stiu eu ce)care i l-a cumparat taticu' da' el nici nu stie ce motor are.
Respect 4 all. :!: :D |
da bossuletz.. insa ,cate olcituri de peste 100decp sunt... si cate golfuri sunt...mult mai bine ar merge un olcit, cu toate caai baga mai multi bani
|
dap.. asa e.. :D tu-tzi dai seama ce masinutza ai avea? :D si sa fie facuta si ceva cam ca RED-u :D super.. ;) who knows.. poate cu timpu vom vedea si o astfel de masina...
|
sa aiba ele si 1000 cp... tot nici pe aproape de bine nu arata ..
mult conteaza si cum arata o masina, inafara de faptul ca consuma cat un tank si rupe asfaltul. |
bossuletz ce-i cu avatarul tau... ce masina e, a cui e... etc.
|
a4b5: ce consuma cat un tank? Oltcitu'? Daca tu, ca posesor de Oltcit, esti atat de blana incat sa nu te duci la un service sa-i reglezi carburatorul, atunci nu e nici vina mea, nici vina producatorului; E NUMAI VINA TA!
Sa nu crezi ca am zis-o ca sa te insult pe tine; am dat doar un exemplu! Santos: e Oltcitu' unui tip din Craiova. Daca vrei sa vezi poze: www.dj21red.go.ro PS: in curand o sa-si puna alt spoiler (despre care-am auzit ca-i de productie externa :wink:) |
Gabi , am vazut Oltcitu de la adresa aia.Destul de fain , da' ar fi pacat daca nu i-a facut nimic la motor sau , oricum , ceva imbunatatiri tehnice.
Parerea mea. |
am vazut si eu azi un olcit mijto de tot... de abia vopsit... jenti frumusele gen stea... cauciucuri mari si cam atat... super mijto arata
|
dap :) RED_ul este .. ma cat imi place masinutza asta.. :)
loolz.. gaby, dar nu putea sa faca o comanda la Fibrocom?.. nu era mai ieftin?.. am inteles ca fac orice pe comanda.. (bine tre sa ai o poza, schitza.. ceva) |
La motor are 2 carburatoare weber de Alfa 33. Atat stiu (acum o juma' de ora am aflat).
Boss: am inteles eu gresit. La Fibrocom il face; doar modelu' e luat de afara. Am inteles ca l-ar ajunge undeva la 5 milioane. |
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
5 MILIOANE??? waw.. cred ca renuntz la ideea de a-mi face spoilar pe comanda.. :( mi se pare cam mult.. :) in fine.. cine jtie poate este si mai complicat decat cele de pe stoc.. :P eu as vrea tot gen ca a lui red.. dar numai ca tre facute ceva modificari... :) (5 milioane se pot duce foarte repede.. din greseala nu vezi o groapa.. si upss.. ! :( ) |
si la cat ajunge cu consumu?..
|
Boss: nu-i neaparat sa dai 5 milioane. Iti faci ceva mai simplu (si cu garda la sol mai mare - gropile) si gata :)
Nu stiu cat \"haleste\", da' imagineaza-ti 2 weber-uri :shock: |
... PESTE 15%
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning