Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

Yoghy_bwc 17-06-09 09:58

Re: Evacuari custom INOX

Felicitari baieti! Frumoase lucrarile... Recomand cu incredere! Cum zicea careva mai sus... adevarat miticulosi! ;)

BuBu>KRS< 17-06-09 15:15

va salut cu respect domniile voastre , din partea mea " just a miez " recomand cu incredere pe tinerii acestia kr sunt talentati si seriosi , dar nu in ultimul rand sunt meseriasi nene .... se misca parca au argint viu in ei :)) o sa vin io pe capu vostru la garaj sa stau pe scaun k bossu si voi sa munciti :)) ink odata ii recomand cu maxima seriozitate , promtitudine , si meticulozitate tineti-o tot asa

Harry_87 17-06-09 16:49

3 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru toate "succesurile" de pana acum! Sa vedem daca ma puteti ajuta si pe mine:D As vrea o finala cu iesire dubla pentru un Fiat Bravo modelul nou din 2007, motor benzina T-jet 1.4, 120cp....as vrea ceva in genul pozei atasate. In cazul in care se poate spuneti-mi si cand pot veni pe la voi...multumesc anticipat si bafta in continuare!

zn_tavy 17-06-09 20:31

Quote:

Originally Posted by Harry_87 (Post 2415335)
Salut si felicitari pentru toate "succesurile" de pana acum! Sa vedem daca ma puteti ajuta si pe mine:D As vrea o finala cu iesire dubla pentru un Fiat Bravo modelul nou din 2007, motor benzina T-jet 1.4, 120cp....as vrea ceva in genul pozei atasate. In cazul in care se poate spuneti-mi si cand pot veni pe la voi...multumesc anticipat si bafta in continuare!

Salut,se poate face ceva mult mai calitativ.suna-ma intr-o zi cand ai timp si vi pe la garaj si facem o estimare.
Numai bine

Harry_87 18-06-09 09:13

Va multumesc mult, o sa va dau un telefon probabil pe sapt viitoare, poate si trec pe acolo....numai bine si ne auzim;)

all_custom1 19-06-09 17:53

vreau sa multumesc tuturor celor care au postat numai vorbe de lauda la adresa noastra,ne simtim mandri si asta ne face sa lucram din ce in ce mai bine si mai mult...drept dovada majoritatea proiectelor s-au finalizat tarziu in noapte pentru a iesi pe strada cat mai repede.suntem mandrii k facem ceea ce facem si promit niste masini tari POWERED BY "ALL CUSTOM" in toamna asta;):twisted:

zn_tavy 19-06-09 23:32

7 Attachment(s)
Poze noi, si vor urma si cateva poze cu o admisie integrala din inox ALL Custom style.
to be continued...:twisted:

zn_tavy 21-06-09 16:24

Quote:

Originally Posted by SNP10 (Post 2424544)
up up up ! :)

air intake :D powerd by All Custom ca deh...tragea aer cald

BuBu>KRS< 22-06-09 12:13

ingenios , si nush dc am eu sentimentu ala k se simte bine motoru ala cu aerul rece daruit de All Custom :))) f tare :twisted::twisted::twisted:

nimik 25-06-09 21:02

salut
M-ar interesa si pe mine un traseu din inox fara catalizator si toba mediana , cu finala mea pt. un Opel astra F 2.0I , daca se poate si cam cat m-ar costa.
Cu respect.

B-11-AYG 25-06-09 21:45

cat costa niste serpisori la un motor de golf 2 si jumate de traseu? de 50 si 55

BuBu>KRS< 25-06-09 22:31

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2438042)
cat costa niste serpisori la un motor de golf 2 si jumate de traseu? de 50 si 55

la ce vrei ma sa faci ?

zn_tavy 26-06-09 04:20

Quote:

Originally Posted by nimik (Post 2437927)
salut
M-ar interesa si pe mine un traseu din inox fara catalizator si toba mediana , cu finala mea pt. un Opel astra F 2.0I , daca se poate si cam cat m-ar costa.
Cu respect.

Salut, trebuie sa vedem masina pentru ca este vorba de o lucrare custom, sau macar o poza de dedesubt si detaliaza te rog de unde doresti sa inceapa noul traseu de inox pentru a-ti face o aproximatie cat mai exacta.
Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2438042)

serpisorii~ 200e restul, trebuie sa vedem ,dar dc 50 -55? ce motor?

nimik 26-06-09 18:52

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 2438671)
Salut, trebuie sa vedem masina pentru ca este vorba de o lucrare custom, sau macar o poza de dedesubt si detaliaza te rog de unde doresti sa inceapa noul traseu de inox pentru a-ti face o aproximatie cat mai exacta.

serpisorii~ 200e restul, trebuie sa vedem ,dar dc 50 -55? ce motor?

Salut
Nu am reusit sa ii fac poza dedesupt dar am o poza cu o evacuare stock de opel astra f identica cu a mea , si mai exact as vrea sa inceapa traseul dupa galeria de evacuare adica tot esapamentul pana la finala .
Cu respect.http://194.88.148.122/08/c2/13/53/es...f-1-316451.jpg

LAFv8 29-06-09 01:23

Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 2232416)
All Custom Garage vine in ajutorul celor ce doresc cu adevarat o evacuare sport, custom, cu materiale de cea mai buna calitate.

Servicii:
-Trasee complete de evacuare pt motoare aspirate sau turbo , serpisori custom, downpipe-uri, eliminare catalizator, mediana, schimbat racorduri etc.
-Tuning auto( de la kituri turbo, la suspensii sport, etc)
-Intretinere curenta(ulei, filtre, placute etc)

Exemple de preturi: downpipe - 100e
traseu inox complet , de la galerie in spate - 500ron
montat finala/schimbat racord/ eliminat catalizator -50ron
- aceste preturi pot varia insa in functie de traseul masinii si tipul motorului(eu am facut o medie)

Locatie noua!!! Bucuresti-Antiaeriana Strada Mos Adam
http://www.strazibucuresti.ro/harta-...-mos-adam.html

Atasez cateva poze din cadrul unor proiecte anterioare, iar pe parcurs sper ca voi reusii sa atasez si niste clipuri cu sunetul evacuarilor + alte poze.:evil:

Pentru mai multe detalii: id de mess: zn_tavy
tel: 0723722787 Andrei
0726207950 / 0764671130 Tavy
0740103545 Tibi OPC
Lucram si in weekend si in anumite cazuri pana spre dimineatza, depinde de importanta proiectului

sal cit ma costa sami faci serpi ptr v8 pus pe e30 ?

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning