![]() |
Re: COTIZATII LA NIVEL DE TARA
adica poze cu fetzele noastra?!?!:) eu nu`s fotogenic :D ... sau poza cu fatza plus mashina :)
|
Poza numai cu fata......adica poza tip buletin pt legitimatii
|
si asta ar trebui sters sau inchis :)
|
man ???????? cum sa stergi un topik intreg ????? vrei sa apara ala unii -250posts :)) :)) :))
|
pai daca is gata... nu mai ai ce discuta pe ele... macar inchise.. (buna asta cu -250 posts) :))
|
aici discutia e in stand by, de asta nu l-am inkis niciunul din noi...
iar de sters nici nu poate fi vorba... |
fratilor eu zic sa cotizam cu kte 10 lei noi pt a intra clubul kt mai repede in legalitate si pt k cei mari din club sa avem si noi sigla noastra stikerele noastre ...parerea mea
|
Quote:
de une ai aparut? |
Quote:
P.S. Nu imi speria oameni din BUC ca dc o faci vezi u mama :evil: :lol: |
Quote:
|
Quote:
Nu e prima oara.. |
sunt de acord cu 10 roni sa nu fie discuti din cate am inteles deja sa platit pana acum 10 ron si nu cred ca e mult
|
Inchid acest topic (a fost votat cu 5 ron) presedintii de filiale pot sa decida cat sa fie cotizatia intern.. pentru moment eu nu sunt adeptu` acestei cotizatii cel putin pana sunt gata actele... eventual presedintii de filiale o sa ajute la scoaterea actelor prin colectarea unei mici sume de la membrii fiecarei filiale in parte.
Pt moment ramane la latitudinea fiecarui presedinte de filiala legat de cotizatie. Cu respect, Dr. Alex Gh. (Alex23Gam) |
asa sper ca va ramane.
la momentul la care vor fi clare treburile cu actele vom vedea ce suma trebuie si vom imparti cheltuiala pe fiecare filiala asa k ramane topic closed :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning