![]() |
Re:
Quote:
so .. asta e unu si cel mai bun motiv ... hai sa fim serioshi .. sa nu`mi zici tuh mie k atunci cand mergi / mergetzi la zdrentze punetzi dragoste in ceea ce facetzi :) .. or fii si unii care pun si nu vad femei cate 1 an 2 .. da plm ... shtii care e ideea cu nevasta .. te leaga un juramant cu ea .. bine k asta e o vrajeala .. dar ... de exemplu unei prietene nu`i poti spune k simtzi o dragoste deosebita pentru ea si plm .. k se va folosii de tine ... pe cand nevasta poa sa se foloseasca de tine ... k oricum tot voua .. va va fii bine sau rau .. ( vb aici de foloase materiale asta in cazul in care nu iti cere bani k sa ii bea :P ) ... |
Guru, frate! Asta eşti tu: GURU! :yikes: :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu frate k daca eram guru eram in suedia si ceream azil :) ... sau o puneam de una`n grup cu minore :)) |
Re:
Quote:
......pai si de unde sa stim k tu nu scrii din suedia :twisted: :twisted: ........ :wink: |
Păi... nu e īn Suedia, ci īn Zimbabwe. Stă īn cocotieru' lui şi, conectat la coada cimpanzeului cu care convieţuieşte, scrie mesaje pe umilul nostru forum :lol:
Şi ca să fiu ontopic, n-am preferinţe de vārstă, atāta timp cāt respectiva nu e bătută-n cap precum cuiu' :) |
Re:
Quote:
|
Nici eu nu am preferinte de varsta.. fosta, cu care am stat 3 ani, era cu 2 ani mai mare.
Actuala ( :hug: ) e cu 2 ani juma` mai mica ;) |
corupere de minori fine :D
|
Nu e vb de corupere de minori.. e vb de o rel care este super si pt care amandoi vom avea multe de sacrificat pt ca stim ca merita.. ;)
|
Re:
Quote:
|
make that, the two of us ... ;)
( adica si mie .. _ :) ) |
Nu mai credeţi īn dragoste adevărată! Nu mai puneţi botu' că femeia de lāngă voi e cea mai cea, că femeia de lāngă voi vă iubeşte, că, că, că. Femeia de lāngă voi o să vă ardă cānd vă e lumea mai dragă!
|
haha , nici nu te mai intreb ce-ai patit ca imi dau seama ....
:D toate sunt la fel ... ce sa le faci ? :twisted: cum ar zice cineva, si stie el cine , le crapi capu` c`o piatra ... :lol: :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning