![]() |
Avand in vedere faptul ca au existat speculatii privind desfasurarea primei etape din calendarul competitional dbDrag 2006, va anuntam urmatoarele:
Termenul de 3 saptamani privind anuntarea detaliilor referitoare la desfasurarea etapelor era cu titlu orientativ si depinde de semnarea contractelor cu organizatorii. Astazi, 13 februarie 2006, a fost semnat contractul de inchiriere pentru spatiul in care se va desfasura prima etapa db Drag Racing din 2006- Oradea, pe data de 25 februarie 2006. Detalii suplimentare vor urma maine, marti 14 februarie 2006. |
supeeerrrrrr!!!
|
in sfarshit ... !!!
Super veste !!! :D |
Bravo baieti , in sfirsit o veste buna si iata ca 13 aduce noroc pt. ORADEA !!!!!!!!!!!!!!!!! :peace: :peace: :peace:
|
asteptam cu nerabdare sa iesim la-nviorare!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D SCOATEM BASII LA FLOTARI :D :D :D
|
e si tuning show sau numa concurs de muzica?
|
este frate si tuning si sound
|
Re:
Quote:
|
oricum stima organizatorilor si e cazu sa ii felicitam pe RADU SI VLAD pentru ca ei nefiind oradeni fac un mic chef pentru noi :lol: nu??????
|
Re:
CONCURSUL VA AVEA LOC PE 25.02 PE SOSEAUA BORSULUI IN DREPT CU FOSTA FERMA AVICOLA LA HALA \"KEVIN\",MASINILE PT TUNING SE VOR BAGA IN HALA DE VINERI PRECUM SI O PARTE DIN MASINILE PT DB DRAG.
|
CONCURSUL VA AVEA LOC PE 25.02 PE SOSEAUA BORSULUI IN DREPT CU FOSTA FERMA AVICOLA LA HALA \"KEVIN\",MASINILE PT TUNING SE VOR BAGA IN HALA DE VINERI PRECUM SI O PARTE DIN MASINILE PT DB DRAG.
detalii suplimentare vor veni astazi... |
am o intrebare ...oina la ce ora se poate aduce vineri masina caci eu ajung vineri seara tirziu cu ea de la brasov ? :help:
|
pfooo.....e musai vineri???? nu se pot aduce dimineatza pe la 7-8????
|
k dak nuh.....mi'oi lua o perna cu mine si oi dormi in masina k n'am cu ce mere inapoi si n'am cu cine veni :D ;) :)
|
intrare ceva ? se sjtie cumva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning