![]() |
Re: INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV
stai linistit ca gordina este inscrisa si la retromobil
|
eu din ce am auzit de la WRC si Fauru asa stiu ca e dacie si am vazut si eu niste poze mai vechi in care avea stopuri mari!cine stie.......o fii Gordina.
sa nu deviem de la subiect!!!! |
1 Attachment(s)
...............
|
Deci aia de la RCR sunt niste idioti sa intelegem ? au acceptat o dacie deghizata in gordina.. si voi stiti mai bine decat ei ..
Masina are o varsta, au fost facute atatea inventii pe ea. Nici a lui Silviu UAP nu arata a gordini cand a luat-o, da o readuce la viata.. |
Locatia Miercuri dupa pasti o sa o aflu sigur momentan este vorba despre 2 parcari cea din spate de la ITML cea care se vede din curtea celor cu RIDICARI MASINI si cealalta este sub podurile dinspre stupini ceva de genu unde sa da de permis pt categoria A ....o sa ma duc sa vad care este cea mai buna incat sa avem loc toti si 1300 si 13xx chiar si loganuri si alte masini
Despre Nea Nicu mi-ar face o deosabita placere sa pot da de dansul ma poate ajuta cineva cu un nr de tel. sau ceva sa ii comunic despre eveniment ? |
IORDACHE NICOLAE - 0744.172.912 |
bolidule masina aia nu e dacie , a fost lovita de nenumarate ori E NORMAL ptr o masina de raliu si romanii nu au mai pus fusta cu lampi mici...
a fost intrata si in cap de pod ,dar nu inseamna ca nu e gordini ;) vorbiti din auzite iar cum se face 99% pe forumu asta |
Calmati`va oameni buni .. e 100% gordini vero ... si`n plus, mai are inca o caroserie de rezerva .. asa ca stati calmi ca nu`i panica ...
|
oricum ar fii frumos sa fie prezent acolo!:D
Lucy sa ne anunti si pe noi daca ai dat de Nea' Nicu! |
da baieti il sun si o sa ii prupun pana atunci va tin in priza sau la curent ?dar mai bine in priza ca asa va dau curent :lol:
momentan vreau sa ma duc sa vad care parcare este mai buna ! |
Quote:
bafta |
Cred ca o sa ajung si eu la intalnire... vin cu Alex (Bolidu):D
|
s-o anuntat cineva din partea de vest ?
|
ai o dacie in oras tm 70 uap verde ,e posibil sa vina e user pe daciaclub