![]() |
Re: Alba-Neagra
Presurile stiu ca nu dau prea bine dar utilitatea lor primeaza deocamdata... de ce? Pt ca pe vreamea asta si nu numai (si vara cand ploua), nu se mai produce in spatele meu acel "nor" de apa si astfel sunt mai vizibil in cazul in care pun o frana mai pe neasteptate sa spunem asa... Inainte de a le monta era sa intre unu in spatele meu ca nu a vazut ca pun frana din cauza "norului" ce s-a produs de la apa in spatele meu. Ele vor disparea in viitor cand voi monta alte bari fata-spate mai joase (deocamdata sunt in plan secundar) si atunci nu va mai fi nevoie de presuri....sper
O idee cum as putea sa scap de suport ai? |
Sa dai suportul jos si sa prinzi numarul in pocnituri sau cu banda dublu-adeziva!
|
eu am numarul din spate prin cu banda dubla adeziva de mai bine de 1 an si nu am avut probleme. go for it, ar da si mai bine. App, mereu curata, a mea nu a mai vazut apa si samponul:D de mai bine de 2 luni cred:oops:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca tot ar fi sa renunt la suport parca as face si conturul numarului alb
Cum ar da mai bine cu? sau fara? ...RO-ul si stema EU |
Quote:
O sa arate mult mai bine fara suportul de numar, dar lasa-i stema ca o sa se ia gaborii de tine cu prima ocazie cand or sa te opreasca... Ar fi frumos sa fie vopsite si marginile ! |
Quote:
@GAB... da, nu zic ca nu e posibil, dar am vazut si pers care il aveau prins cu pocnituri si tot zornaia cand dadeau drumu` la muzica... :) si devine destul de enervant la un moment dat.. cel putin pe mine m`ar deranja :D |
8 Attachment(s)
News:
Volan inbracat in piele in 2 culori alb-negru , mansoane schimbator si frana de mana in acelasi ton cu volanul si tot din piele Ceasuri alb-albastre cu leduri Am reusit sa-mi montez azi si sa activez si CC-ul care isi face extraordinar treaba |
de unde ai luat pielea si cam cat costa?
|
Operatiunea a fost facuta de cineva de la bucuresti si a costat 350 ron volan+mansoane+montaj
|
aha ms...ma gandeam ca ai cumparat tu pielea din oras:D
|
Quote:
ma intereseaza cum ai facut ceasurile :D |
Acelasi model ai si tu dar din ce am citit pe topicul tau ale tale sunt din imitatie, astea sunt din piele naturala :P
Ceasurile mi le-a facut cineva de la bucuresti si sunt cu leduri, mai mult nu stiu sa iti spun cum le-a facut. |
Quote:
P.S: superdragos cumva ? :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning