![]() |
Re: Calarasi
ms.cred ca o sa l achizitionez si eu da bne pe masina:D....suntem multi care ne gasim sa ne alergam:D....cand mai vii da un semn sa ne alergam un pic prin oras...nu refuz pe nimeni:X...am fost si eu prin slobozia nu mi place ca aveti denivelarile alea din 10 in 10 m nu prea ai cum sa i dai ,,,,,,si aici sunt da .....CL 03 VHB daca ne int pe aici pe acolo....dai flash uri:D
|
mitituneru, ne prezinti si noua masina ta? o pozica ceva sa stiu dupa ce ma uit pe strada:D
|
as pune poze daca as sti cum....:)).1 bucata dacia 1310 -1.6 cl 01 uec in reconstructie.si un logan 1.4 cl 03 vhb in curs de modificare acum e criza:( da vine si tmp ei:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
"casca" ochii aici si vei reusi :) |
Pai nu e greu de pus poze.Cand dai sa scrii post nou, e un buton ca o agrafa, la care scrie "Atachaments". Dai click pe el, si iti apar niste butoane cu rasfoire. Dai click pe primul, cauti poza in calculator, ok , upload si cam atat. Asa pentru fiecare poza. Ce motor ai de e 1.6? Dupa ce masina e?
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu un breack cu motor pe motorina.unu alb si mai avea un mercedes cobra ,parca horatiu il chema pe tipu ala.a mea e benzina am gasit un motor de la fostele dacii de securitate si i l am transplantat....acum trebuie sa i sch cutia ,,,s au spart pinioanele la a 5 a.sper sa gasesec tot d alea de nova:X
|
Quote:
P.S. te ajuta tutorialele facute de mine? |
Break-ul asta era al varului meu, pe nume Madalin care acum are o Supernova. Inainte de asta avea o Dacie alba cu numarul CL-16-GUV, poate suna cunoscut
|
1 Attachment(s)
sa vedem daca m am descurcat:D asta e dacia care acum e pe plantatie la tara:D,,,e sezon de porumb si vie:)),,,,motoru il am de la un unchi din bucuresti si din ce mi a spus el erau modele de dacii cu 1.6 si motorul asteia a fost pe o masina de la securitate ,cum el lucra pe acolo a adus unu si acasa:d l a refacut cap coada si l a pus pe masina lui...acum 2 ani a casat masina si m am ales cu un cado'
|
am uitat.......sar na pt ajutor!
|
1 Attachment(s)
si asta e "ligheanu" as fi pus si un filmuletz cu viteza pe care a luat o in rodaj da e mp4 si vad ca nu merge...
|
Aha. Masina noua. Sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
Quote:
La Berlina ai putea sa mai lucrezi un pic sa arate si mai bine. De ce nu iti faci thread cu ele si sa le prezinti mai detaliat acolo? Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning