Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Calarasi (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/117465-calarasi.html)

mitituneru 13-09-09 18:44

Re: Calarasi

ms.cred ca o sa l achizitionez si eu da bne pe masina:D....suntem multi care ne gasim sa ne alergam:D....cand mai vii da un semn sa ne alergam un pic prin oras...nu refuz pe nimeni:X...am fost si eu prin slobozia nu mi place ca aveti denivelarile alea din 10 in 10 m nu prea ai cum sa i dai ,,,,,,si aici sunt da .....CL 03 VHB daca ne int pe aici pe acolo....dai flash uri:D

vatavu 14-09-09 10:04

mitituneru, ne prezinti si noua masina ta? o pozica ceva sa stiu dupa ce ma uit pe strada:D

mitituneru 14-09-09 12:46

as pune poze daca as sti cum....:)).1 bucata dacia 1310 -1.6 cl 01 uec in reconstructie.si un logan 1.4 cl 03 vhb in curs de modificare acum e criza:( da vine si tmp ei:D

andi_cimpean 14-09-09 12:50

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mitituneru (Post 2638227)
as pune poze daca as sti cum....:)).1 bucata dacia 1310 -1.6 cl 01 uec in reconstructie.si un logan 1.4 cl 03 vhb in curs de modificare acum e criza:( da vine si tmp ei:D

"casca" ochii aici si vei reusi :)

vatavu 14-09-09 12:51

Pai nu e greu de pus poze.Cand dai sa scrii post nou, e un buton ca o agrafa, la care scrie "Atachaments". Dai click pe el, si iti apar niste butoane cu rasfoire. Dai click pe primul, cauti poza in calculator, ok , upload si cam atat. Asa pentru fiecare poza. Ce motor ai de e 1.6? Dupa ce masina e?

andi_cimpean 14-09-09 12:53

Quote:

Originally Posted by vatavu (Post 2638238)
Ce motor ai de e 1.6? Dupa ce masina e?

Posibil sa fie asa iesita din uzina;)...au fost unele modele cu 1.6 de la mama lor.

vatavu 14-09-09 12:54

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2638247)
Posibil sa fie asa iesita din uzina;)...au fost unele modele cu 1.6 de la mama lor.

Stiu. Un var de'al meu are un break din '88 cu motor de Golf 2, diesel de 1.6. Dar stiu ca a fost facuta pentru export, a stat cativa ani in Italia masina

mitituneru 14-09-09 13:00

stiu un breack cu motor pe motorina.unu alb si mai avea un mercedes cobra ,parca horatiu il chema pe tipu ala.a mea e benzina am gasit un motor de la fostele dacii de securitate si i l am transplantat....acum trebuie sa i sch cutia ,,,s au spart pinioanele la a 5 a.sper sa gasesec tot d alea de nova:X

andi_cimpean 14-09-09 13:02

Quote:

Originally Posted by mitituneru (Post 2638272)
stiu un breack cu motor pe motorina.unu alb si mai avea un mercedes cobra ,parca horatiu il chema pe tipu ala.a mea e benzina am gasit un motor de la fostele dacii de securitate si i l am transplantat....acum trebuie sa i sch cutia ,,,s au spart pinioanele la a 5 a.sper sa gasesec tot d alea de nova:X

stiu Dacia aia cu motor Diesel:)...Sta pe acolo pe langa RENEL, langa Restaurantul ala "Casa din Vis".

P.S. te ajuta tutorialele facute de mine?

vatavu 14-09-09 13:03

Break-ul asta era al varului meu, pe nume Madalin care acum are o Supernova. Inainte de asta avea o Dacie alba cu numarul CL-16-GUV, poate suna cunoscut

mitituneru 14-09-09 13:18

1 Attachment(s)
sa vedem daca m am descurcat:D asta e dacia care acum e pe plantatie la tara:D,,,e sezon de porumb si vie:)),,,,motoru il am de la un unchi din bucuresti si din ce mi a spus el erau modele de dacii cu 1.6 si motorul asteia a fost pe o masina de la securitate ,cum el lucra pe acolo a adus unu si acasa:d l a refacut cap coada si l a pus pe masina lui...acum 2 ani a casat masina si m am ales cu un cado'

mitituneru 14-09-09 13:18

am uitat.......sar na pt ajutor!

mitituneru 14-09-09 13:26

1 Attachment(s)
si asta e "ligheanu" as fi pus si un filmuletz cu viteza pe care a luat o in rodaj da e mp4 si vad ca nu merge...

vatavu 14-09-09 13:28

Aha. Masina noua. Sa o stapanesti sanatos.

andi_cimpean 14-09-09 13:42

Quote:

Originally Posted by mitituneru (Post 2638344)
sa vedem daca m am descurcat:D asta e dacia care acum e pe plantatie la tara:D,,,e sezon de porumb si vie:)),,,,motoru il am de la un unchi din bucuresti si din ce mi a spus el erau modele de dacii cu 1.6 si motorul asteia a fost pe o masina de la securitate ,cum el lucra pe acolo a adus unu si acasa:d l a refacut cap coada si l a pus pe masina lui...acum 2 ani a casat masina si m am ales cu un cado'

Quote:

Originally Posted by mitituneru (Post 2638372)
si asta e "ligheanu" as fi pus si un filmuletz cu viteza pe care a luat o in rodaj da e mp4 si vad ca nu merge...

Dragute masinile. La Logan nu am ce comenta, ca este masina noua:D...
La Berlina ai putea sa mai lucrezi un pic sa arate si mai bine.
De ce nu iti faci thread cu ele si sa le prezinti mai detaliat acolo?

Quote:

Originally Posted by mitituneru (Post 2638348)
am uitat.......sar na pt ajutor!

Cu placere:). Sper ca acum te descurci!

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning