![]() |
maine dak nu uita un prieten sa-mi dea inapoi cablu de date pun niste poze
|
se puteau pune si la thread-ul in care s`a anuntat intalnirea, nu?
|
3 Attachment(s)
atat am deocamdata... :D
|
mai tu nu stii cum se face. trebuia sa scrii si cine este in aceea poza.
sa o luam de la stanga la dreapta. baiatu cu porschele(ma scuzi ca nu stiu numele inca), la mishto(andrei), zerofast(mircea) xbogdanx(se subantzelege), codrin44(unul dintre cei mai de treaba oameni intalnitzi de mine-vali), aleks(de aceeasi parere cu vali), gaby(preten de al lui ady-piatra neamtz), ady( membru de treaba-pt neamtz), mertan(adica eu :D alex_bus), fratele meu(paulica), FLAVIA(hmmm, sa lasam pe altzii sa vb despre ea, eu mi-am facut o parere buna-oradea), seme crsitian( 1.92-1.97 inaltzime, baiat fin suceava) prietena lui stefan, sau mi se pare si sotzie in acelasi timp(nu stiu cred ca gresesc. stefan nu te supara.), SV-15-ybg(stefan-un nume cu greutate in sportul cu motor. suceava) alex-gam(un nume cu greutate si el in iasi), pretena lui alex. aaaa si am uitata de cel care face poza. gabi, unu membru de treaba si el. sper sa nu omit pe nimani |
frumos! imi pare rau ca nu am ajuns si eu acolo dar nu-i nimic, sper ca data viitoare sa fiu si eu printre voi! dar m-ati dezamagit cu pozele! doar atat? sau vin restul pozelor mai tarziu?? :P :)
|
sper sa pun maine...
|
Re:
Quote:
|
lasa ca nu strica, poate unii au memoria mai putin buna...
|
ok. ceva vesti despre laptopul lui gabi? :D
|
BMWu busit e a lu aleks??
|
yup :P
|
ai ghicit :twisted:
|
nu va uitati la mine, nu e vina mea, eu stateam linistit la semafor... altii nu au incaput de mine :lol:
|
ca deobicei aleks! altii nu incap de noi :))
|
3 Attachment(s)
deci o sa mai vina si alte poze. dar cum bine stim totzi, timpul le rezolva pe toate. pana atunci statzi flex. chill :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning