![]() |
Re: ETAPA II -TIMIS RALLY -REALITATEA TV-24-25 aprilie
2 Attachment(s)
Foarte tare.. pacat ca am putut vedea probele numai din poze.. un mic ajutor din partea mea cu clasamentul si asteptam Iasul..si un clasament general desi la puctaj egal vali a coborat o treapta..:(
|
o sa vedeti raliul si in galeria video cat de curand.despre ps 4 si eu am fost dezamagit ca abia asteptam si era exact prima trecere pe care eram dar a fost bine pana la urma si mai ales NU A PLOUAT!!:-)
|
Super raliu' de pe probe,poate si din cauza vremii :D .Mi-a placut ca s-a mers tare,majoritatea concurentilor cred.Si da,am fost pacalit si eu de ps4 .
|
pana se urca pe galeria 4tuning puteti vedea cateva cadre si de la mine aici http://picasaweb.google.com/gabitriumph/TimisRally#
si mie mi-a placut Rob si cred ca mult a contat si vremea..pe coborare acolo pe ps4 unde era piatra cubica a fost crima.felicitari tuturor si abia asteptam Raliul Iasiului acum.:-) |
Felicitari pentru poze. Se pare ca si vremea a fost de de partea concurentilor/spectatorilor cat si a fotografilor :)
|
da am cam luat tzeapa cu ps4 in rest sa mers tare si soarele ala cam facea feste nu ne lasa sa facem poze..
|
''soarele ala cam facea feste nu ne lasa sa facem poze.. ''
:shock: huh?nu mai zii asa ca o sa vezi tu ce urat e cand nu te lasa ploaia sa faci poze :D ms Sony.las ca vine rasnovu unde cred ca sigur vii si o sa faci si tu. |
1 Attachment(s)
Pacat,am fost si eu tepuit de Ps4 :(.Doamne cum facea Clio Rs 3ul.. :D
Si Pejoul lui Tempesta nu se lasa mai prejos. :D Am gasit ceva filmulete cu telefonul,le pun,nu bagati in seama comentariile,daca sunt :lol: |
monstrul lui abraham m-a impresionat cel mai tare...
|
Da abraham a facut spectacol,in PS 4,care a fost anulata,a facut un spectacol pe cinste intr-un S.Dar in ultimul Tur, adica pe speciala 14 nu lam mai vazut trecand.ce sa intamplat cu el nu stiu.Stie careva?
|
https://www.youtube.com/watch?v=o8WMOIG5IDw
aici vezi ce a patit..a facut el spectacol dar era departe de lider VALI BANCIU i-a aratat cum se merge cu o masina net inferioara din toate punctele de vedere...pacat ca nu este mediatizat vad ca astia de la autorally nici makar un interviiu nu i-o luat .. |
nasol, adrian78bmw Tu unde ai stat la Raliu? Cam in ce zone?
|
ma bucur din nou pt ei
|
Poze si Video de la Timis Rally 2009 VEZI AICI
|
aiii ce-a dat Tomi acolo :sad: multumim pt filmulete!!o sa punem si noi galeria video sus cat mai curand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning