![]() |
Re: masina mea Mitsubishi evo IX
nu am contestat ca nu merge. totusi un evo stock cat scoate pe sfert?
|
Quote:
Cam asa este cu anti lag-ul : https://www.youtube.com/watch?v=eFVSs...eature=related si cam asa este cu rev limiter-ul: https://www.youtube.com/watch?v=Ej8lU...eature=related Cu toate ca sunt similare ca si efect als-ul face boost mult mai mare decat un rev limiter........... als-ul poate face si 2 bari in turbo pe loc pe cand rev limiter-ul nu poate face mai mult de 1 bar acesta din urma fiind doar un simplu ignition retarder..... |
Am citit mult despre masina aia si crede-ma ca este antilag :) Ma batea gandul candva la un ALS dar nu are rost. Uite un link cu acelasi sistem:
https://www.youtube.com/watch?v=s3sXV...eature=related |
Te batea gandul la un ALS dar nu ai bani sa iti faci asa ceva .....este destul de scump!!!!
|
Quote:
Quote:
|
victime
AUTI TT ( CZR) EVO IX (DUCU) BMW M5 TURBO (DGH) LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN) EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI) EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE) AUDI S3 (NADIR) AUDI RS4 ( S X C VLAD) AUDI R8 NO NAME SUBARU IMPREZA WRX (PINKY) AUDI RS4 (JOHN) AUDI RS4 CONSTANTA (T E H) AUDI S3 ALB (MUU) ETC ETC |
Dupa ce e gata masina mea te caut :))))))))))))) :))))))))))
|
victime
AUTI TT ( CZR) EVO IX (DUCU) BMW M5 TURBO (DGH) LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN) EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI) EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE) AUDI S3 (NADIR) AUDI RS4 ( S X C VLAD) AUDI R8 NO NAME SUBARU IMPREZA WRX (PINKY) AUDI RS4 (JOHN) AUDI RS4 CONSTANTA (T E H) AUDI S3 ALB (MUU) CORVETTE Z06 (500CP 7 LITRI) |
AUTI TT ( CZR)
EVO IX (DUCU) BMW M5 TURBO (DGH) LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN) EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI) EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE) AUDI S3 (NADIR) AUDI RS4 ( S X C VLAD) AUDI R8 NO NAME SUBARU IMPREZA WRX (PINKY) AUDI RS4 (JOHN) AUDI RS4 CONSTANTA (T E H) AUDI S3 ALB (MUU) AUDI RS4 NEGRU DUBAI (JOHN) CORVETTE Z06 (500CP 7 LITRI) __________________ |
VICTIME PE 402M
AUTI TT ( CZR) EVO IX (DUCU) BMW M5 TURBO (DGH) LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN) EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI) EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE) AUDI S3 (NADIR) AUDI RS4 ( S X C VLAD) AUDI R8 NO NAME SUBARU IMPREZA WRX (PINKY) AUDI RS4 (JOHN) AUDI RS4 CONSTANTA (T E H) AUDI S3 ALB (MUU) AUDI RS4 NEGRU DUBAI (JOHN) CORVETTE Z06 (500CP 7 LITRI) |
ala cu z06 e foarte pardaf in acest caz :)
|
faina masina ai domnu..
|
noutati? ceva victime noi?
umbla vorba prin targ ca noua victima este un 4G63 |
Quote:
|
4G63T ca 4G63 am si eu pe masina si am 135 cp.
Sa-ti traiasca masina si spor la modificari in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning