![]() |
Re: BR 28 PSM dacia 1310 in curs de modificare...
salut , frumoasa masina ta dar nu team vazut niciodata in oras cu ea,vad ca ai planuri mari cu ea, se mai inmultesc daciile frumoase in braila
bafta in continuare |
in ultim avreme nu prea am fost asa des in oras din cuza unai mici nebunii ma avariato si a trebuit s o repar,mai am de schimbat puntea spate la ea...dupa care plimbare cat se poate ..ce nr ai de inmatriculare ai???poate ne stim deja !!bafta
|
Paule poate reusim si la mine sa punem ELV-ul ala..sa vedem ce si cum....:rolleyes2
|
Interesant ce faci tu pe acolo,radiatorul l-ai luat nou?
Ai facut ceva modificari la radiator ca sa se potriveasca pe berlina? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum n-ai facut modificari ma uitucule? E radiator de nova sau ceva in genu'...oricum,dacie. Nu are buson de umplere,se umple singur din vasul de expansiune. Modificarea consta in taierea furtunului ala gros care vine peste pompa de apa si peste curea. Se cumpara un furtun de dacia nova sau super nova,dupa modificare vine la fix. Trebuie sa aiba vreo 60cm initial. E nevoie si de o bucata de teava de esapament,intra perfect intre bucatile rezultate dupa taiere,mufand excelent. Am atasat un desen cu ce si cum se taie
|
da man,uitasem ca a trebuit prelungit acel furtun ptr ca radiatorul de nova(din acela este)este mai mare in lungime si furtunul vechi nu mai ajunge...si chiar daca nu are pe unde sa torni apa in el,desfaci acea mufare si torni pe acolo antigelul si restul bagi in borcan ,acest radiator este ,cred,conceput s se aeriseasaca f bine singur.....cauta-ti un astfel de radiator e cel mai mare care se paote monta pe dacie....bafta
|
8 Attachment(s)
sal.iata si poze cu grila montata si alte poze..
|
bara spate nu o pui se vede urat fara ea,si e cam inalta masina
|
se va pune si bara pe spate,numai ca nu gasesc ceva bun pe la remat...de coborat se va cobori toata masina dar sunt multe de facut la ea....bafta
|
Unele modificari de aspect le poti face rapid de exemplu:
- ploapele sa le dai jos - semnalizarile sa le lasi ca la mama lor sau daca nu ia-ti clare - ai facut o mare porcarie cu grila aia , mai bine taiai partea de sus cu nasul si puneai plasa aia ,dar in spate - triplele le poti face smoked pt un aspect mai bun - chestiile alea de pe plafon da-le jos nu au ce cauta acolo - alea de pe stergatoare nu te ajuta sa iti iei zborul Si vroiam sa te intreb , de ce stergatorul din dreapta iese peste parbriz?:?: |
- ploapele o sa le dea jos dupa ce vom suda badboylook-ul
- semnalizarile ...el stie - grila e chiar frumoasa...nu toti putem avea gusturi comune - triplele nu le va face smoked pt ca la noi politia e militie - chestiile alea de pe plafon te asigur ca nu le va da jos,cateodata mai cara una alta cu masina - alea de pe stergatoare ...DE ACORD,i-am zis si eu de 100 de ori pana acum sa le arunce Si...sa faca triplele smoked si semnalizarile fata clare? Pff... |
1 Attachment(s)
Din lipsa de plictiseala am facut si eu o mica modificare :P
sa nu se supere proprietarul :rolleyes2 |
Niste genti gen "dedicatie" (asa cu am si eu) ar modifica radical aspectul exterior al masinii (te-ar costa ceva dar eu zic ca merita).
|
ok.multumesc tuturor ptr sfaturi..bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning