![]() |
Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC
2 Attachment(s)
pai pentru inceput l-am pus pentru aspect
dupa ce ii mai bag niste "ceva-uri" pe el....as vrea sa incerc si stunt(in masura in care reusesc) iti pun poza asta sa iti faci o idee cam ce ar fi....(de unde m-am inspirat) poza cu al meu o sa pun pe duminica |
mmda,pentr look sau nu stiu si eu prinde bine bara aia ca in caz ca te apuca damblaua si iti pui picioru cu ea sa nu se duca picioru cu tot cu teava;)
|
[QUOTE=razvan01;2460911]pai pentru inceput l-am pus pentru aspect
dupa ce ii mai bag niste "ceva-uri" pe el....as vrea sa incerc si stunt(in masura in care reusesc) iti pun poza asta sa iti faci o idee cam ce ar fi....(de unde m-am inspirat) poza cu al meu o sa pun pe duminica[/QUOTEm mane da-mi id-ul tau ca nush ce are PM |
am primit frate PM cu id-ul tau
doar ca iti dau Add maine ca acum nu mai stau. Trebuie neaprat sa vorbim despre intalnire:) ne auzim maine...bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
mi-am luat toba :x Leo Vince carbon bla bla.. se aude super frumos si se simte diferenta :x poza e facuta la repezeala. Promit un "shooting" serios zilele astea cu noile elemente :) |
De care Leo vince e?
ZX RR ?? |
nu stiu sa iti spun....atat scrie pe ea Leo Vince carbon fiber
e luata de la cineva din targ...era noua...dar nu mi-a zis de care e... deci habar n-am:) |
cat ai dat pe ea?:>
|
250 RON (negociata de la 270)
eu zic ca am luat-o bine... repeet la pret de targ:) |
eu zic ca ai dat enorm
|
Asta zic si eu , ca nu pare sa fie un model ORIGINAL de Leo Vince.
|
ma gandesc acum ca am dat cam mult....stiam ca dau mult...dar avand in vedere ca a fost singura care s-a potrivit perfect (fara modificari).... am luat-o...
nu cred ca e chiar asa mare teapa...adica sunt multumit de ea...se simte schimbarea |
rinzou,adica model original..
detaliaza |
Cred ca a zis in sensul ca este o copie sau cv de genu :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning