![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
Quote:
|
Ar mai fi solutia schimbarii suspensiei....si eu sunt foarte saritor....sunt dispus la un schimb :P
|
Bestiala masina ...No ComMent , only respect
|
Quote:
Bobbyyyyyy....vii cu roscata:>? |
Cu roscata vin :)
|
Quote:
|
Quote:
multumesc pentru apreciere boby: ce saritor esti tu,lasa ca vb maine miki:am sa-ti dau ceva |
Frumoasa masina, in special jantele alea borbet...super tari .
|
Quote:
ce ai sa imi dai ?:twisted: |
ba v`ati facut trupa acolo la flavi la garaj :))) nebuni mici ce sunteti , o ardeti dubios , palal palal :))))
sultane ai facut bascula? |
Quote:
|
nea , voi sunteti cu opelurile tractiune fata ... bleah :P no tnx
|
Quote:
da asa e, deaia tio iei asa rau de la tractiune fata Si da azi reparai si bascula aia nenorocita care era mai rau decat credeam....dar mama ce nervi am putut sa am la service cand zisa ala ca el nu o mai indreapta ca o sudeaza asa cum e si decat in fata ca in spate trebuie scoasa mocheta si izolatia si ca ii e lene ca cica a mai facut asta si dureaza mult.....mai aveam putin si il bateam,pana la urma o facu cum trebuie si totu e ok ,dar interioru tot eu il demontai ca de ...cica service... o problema mare am nu se potrivi nici la mine bara de rigidizare intre bascule...eterna si fascinanta problema nu are loc de evacuare .... a da si cand le zisei sa modificam bara aia imi spusa ca ei nu fac cosmetizari de genu asta ca ii costa mult timp si bani.......multe expresii de dulce pt ei... urmeaza sa vad ce fac cu bara aia ...cred ca o sa apelam la custom made... daca ma supar o fac si pe asta tot singur....cine are sudura!!!!!..dar vreau si lectii... |
Quote:
:lol: mai aveai putin si ma injurai si pe mine:)))) |
[QUOTE=Sultanu;2323697]da asa e, deaia tio iei asa rau de la tractiune fata
masina mea nu e pt liniute boss ti`am mai zis de o mie de ori :P , dar daca insisti sa vezi cum stam pe 402m , asteapta o luna sa imi termin proiectul si ne dam cand vrei tu , unde vrei tu ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning