Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mercedes E-Class by Brabus (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/116282-mercedes-class-by-brabus.html)

paco_florin 28-03-09 00:22

Re: Mercedes E-Class by Brabus

pedala din stanga este frana de stationare dar de decuplat se face de la acel maner negru de sub intrerupatorul pt lumini si nu prin apasare....iar comenzile de langa scaun sunt pt masaj din cate stiu eu nu pt modificarea pozitiei scaunului..

Flo23riN™ 28-03-09 07:51

super!!! by BRABUS

ROBERT_88ROB 28-03-09 09:43

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2188935)
E "frana de mana" numai ca o apesi cu picioru .... apesi odata ca sa o cuplezi si inca odata ca sa o decuplezi.

:arrow: Stie cineva vreun pret la masina ?

nu se decupleaza daca mai apesi inca o data pe pedala se deculpeaza de mai sus are o clapeta :D

ROBERT_88ROB 28-03-09 09:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2189667)
Scuza-ma ca iti spun ... esti praf ... nu are treaba cu computeru ... butonul ala e in spatele schimbatorului ...
Baiatu' se referea la aia dintre scaun si consola ... ii o cutiuta neagra cu 2-3 butoane.

nu va mai certati se regleaza scaunu :D ii pe perna de aer ca sa fie cat mai comod este montat din fabrica nu la montata nime sistemu asta se gaseste si pe masini din 95

best_fan 28-03-09 10:44

asta am zis si eu mai inainte , dar nu stiam ca sunt pe masin din anu 95 , si ce mercedes e ala din poza , caci nu am vazut la masini la vechi ,

best_fan 28-03-09 11:03

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2189741)
Late Edit: Si nu toate masinile de rangu' asta au butoanele pe portiera ... doar o parte ... restu au jos in stanga , pe scaune.

toate mercedesurile din 2006 pana in 2009 au butoane pe portiera , si aici nu ma refer la A si B class, asa ca mai toate mercedesurile au butoane pe portiera , mai documenteaza-te

ROBERT_88ROB 28-03-09 13:52

Quote:

Originally Posted by best_fan (Post 2190729)
asta am zis si eu mai inainte , dar nu stiam ca sunt pe masin din anu 95 , si ce mercedes e ala din poza , caci nu am vazut la masini la vechi ,

tot e clase:peace: doar elegance au scaune cu perna de aer clasicu si avangardele nu au

best_fan 28-03-09 14:01

sa stii ca nici elegance, nici classic , nici avantgarde nu are aceasta optiune din standard , la toate poti opta pentru ele , este optiune

ROBERT_88ROB 28-03-09 18:32

Quote:

Originally Posted by best_fan (Post 2191051)
sa stii ca nici elegance, nici classic , nici avantgarde nu are aceasta optiune din standard , la toate poti opta pentru ele , este optiune

io nu am vazut numa pe elegace si pachet crom la fel dar posibil :D

Costy_clipcea 29-03-09 11:50

Eu zic ca alea sunt butoanele masajului din scaun...

askhy 29-03-09 11:59

Super, fara cuvinte!
FELICITARI BRABUS

scturoag 29-03-09 17:42

Quote:

Originally Posted by best_fan (Post 2190757)
toate mercedesurile din 2006 pana in 2009 au butoane pe portiera , si aici nu ma refer la A si B class, asa ca mai toate mercedesurile au butoane pe portiera , mai documenteaza-te

Citeste posturile mai bine inainte sa comentezi ... am spus ca masinile in general ... nu ma refeream la Mercedesuri ...

best_fan 29-03-09 17:48

cred ca pe acest theard vorbim despre MERCEDES-BENZ E Class by BRABUS deci cred ca ar fii bine sa ne limitam la MERCEDES-BENZ .

scturoag 29-03-09 17:55

Quote:

Originally Posted by best_fan (Post 2193849)
cred ca pe acest theard vorbim despre MERCEDES-BENZ E Class by BRABUS deci cred ca ar fii bine sa ne limitam la MERCEDES-BENZ .

Acum ca ti-ai dat seama ca ai gresit ai venit cu motivatia asta de 2 lei.
OVER

best_fan 29-03-09 18:02

sa stii ca nu consider ca am gresit , oi fi tu mai vechi pe forumuri si cunoscut , dar nu cred ca ai dreptul sa faci pe desteptul , sau ai putea sa scrii mai explicit pe forumuri , caci vezi , se poate intelege altceva

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning