![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Quote:
cu presiune in turbina ~ 1.7 bar ar putea scoate teoretic 400 cp dar probabil nu ar tine nici macar o cursa 0-400 m. |
Are croame pe masina asa k.......merg asa cum sunt, mai ales k sunt de la mama lor.......sticlele de la faruri s'au polishat deja........iar emblemele...orice embleme i'ar pune, da bine cu ele.....dar mai ales Hamann, pt k in curand o sa aibe ffff multe elemente de la ei + k deja mai are ;)
k.o M5 forever Quote:
emblemele nu isi mai au rostul deoarece am prea multe componente HAMANN:P t h x |
as vrea si eu sa inteleg cum cu o grila cu sistem de racire , splitere si un strut brace kit masina asta a devenit atat de hamann incat emblemele cu bmw sunt o blasfemie?
|
motor BMW m20b25 are de fabrica 171 cp ........decomprimat ca sa poti sa pui turbo nu cred ca mai raman decat 150cp (daca mai raman )........plus turbo ........pe dino la MASTER TUNER .........fix 325 cp pe o caroserie care are la standul DE I.T.P fix 1170 kg ......si din greseala si eu aveam plinul facut (FARA SA VREAU ) si uitasem sa dau roata de rezerva jos ......si mai este o problema ,startul care a fost facut in asa fel in care sa fii AVANTAJAT.....avand din start 2-3 masini in fata .......oricum masina ARATA BINE nu cred ca are ce cauta la 400 M fiind asa grea
SI DACA TU ZICI CA TE-AI DAT LA MISTO .....EU M-AM DAT LA CONSUM.....GLUMEAM .....:D:evil::evil::evil: |
ti-am mai zis cand eram amndoi in masini ca nu MA DAU cu tine...ca nu are rost...cand o sa am si eu TURBO pe a mea si greutatea TA cu cea mai mare placere:)
Quote:
sau................. e masina mea ............pot sa ii pun si ARIPI:)P)) |
1 Attachment(s)
Chiar daca nu e ea in prim-plan ;)
Attachment 861861 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Hamannn Badges
I like them:)) M5 forever |
Frumoasa masina,poate ajungi cu ea si la constanta pe 2 mai :D
Succes in continuare |
Quote:
maine imi vine si HAMANN STEERING BADGE:P o sa postez si poze:) |
Quote:
Bafta in continuare cu masina |
13 Attachment(s)
Quote:
M5 forever MAGNAT-CHARGER 230 MAGNAT-AMPLIFICATOR RX 44 M5 forever |
Cu ocazia asta sa pui si un lacat la portbagaj ca doar traim in romania :D
|
Quote:
:))) |
frumos sistem in portbagaj, cum bine a zis b31rmy, cred ca o sa ai nevoie de un lacat bun :D si in legatura cu Hamann parts pentru interior ce ganduri ai ? ar fi frumos sa pui asa ceva http://www.hamann-motorsport.com/upl...0099111_09.jpg si asa ceva http://www.hamann-motorsport.com/upl...0099216_06.jpg pentru inceput, bafta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning