![]() |
Re: Intalnire 4tuning - 4 aprilie 2009- Sala Sporturilor
nu prea iti place sa citesti ce scrie un urma ca aflai care era conditia sa fi prezent :P
|
ba da, am citit toate posturile, insa poate nu ma potrivesc cu 95% pasionati cai putere ca sa zic asa. :-)
|
o idee excelenta si nu vad de ce apar atatea complicati...simplu sa vina toti care detin un cont pe 4tuning si care detin un autoturism
si cred ca important e sa fim cat mai multi si sa ne simtim cat mai bine printe masini,cred ca oricand sunt bine venite noi prieteni mai ales primtre noi iubitori de auto-moto |
Quote:
|
ok, astea fiind spuse o sa vin si eu, dar... nu cunosc pe nimeni :-)
|
Quote:
|
sunt multe masini cu cai putere si cu "cai audio",dar baieti pe la sala prefera doar simfonia turbinei
|
sa aveti masinile spalate ca va fac poze de album :)
|
Quote:
|
pai daca toti ar da drumu la bum bum ar trebui sa asculte toti radio cultural ca sa se auda acelasi lucru la toti nu? :P
si eu cunosc personal doar vreo 2-3 persoane de pe 4tuning din ploiesti,dar cu ocazia asta o sa am ocazia sa-i vad pe toti care o sa fie prezenti acolo :P eu o sa vin mai devreme pentru ca nu pot sta pana tarziu,ca ma asteapta o mica bauta :D |
pai cu emitatorul fm ascultam ce bum bum vrem noi. :twisted:
|
ma n-ar fi rau,dar cum bine spunea cineva mai sus,daca ne dam in spectacol,fie bumbum sau scartait de roti,s-ar putea sa ne mutam de acolo si cu 2-3 avertismente pentru deranjatul linistii publice... dar ideea suna bine de tot >:)
|
pai... putem alege o locatie mai selecta.. ca sa zic asa, dar banuiesc ca aceste aspecte se discuta la fata locului. :D
|
Intotdeauna noi facem in asa fel incat sa nu fim remarcati....doar in anumite cazuri cand facem senzatie 8)
Poate si voi , cei noi, o sa faceti la fel ... |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2025 4Tuning