![]() |
MElodia de la mafia nu e chiar atat de tare, dar intradevar subiectul melodiei e ceva nou pt. noi iar negativul e chiar misto. dar in rest nu e cine stie ce revelatie muzicala. si restul albumului nu prea ma incanta + coperta \"cu smecherie 100%\". Sunt curios sa stiu ce masini erau alea de pe coperta ca am uitat si nu am unde sa ma uit.
|
Quote:
|
Ultimele aparitii:
-Nick & Alex - Noaptea (apare TXA-u', USN-u' si-nca una - ursuletz cu numar de concurs pe geam - pe care n-o stiu). -6ase 6ase cu Mark si Honey - Coruptia (sau ceva de genu'). Apare TXA-u'. |
Da, am vazut si eu clipurile :)
TXA-ul in clipul cu 6ase-6ase e chiar erou principal (la masina ma refer nu la proprietar) ... :D |
Re:
Quote:
|
videoclipu` lu` Familishti ala cu vorbe e belea .. :) ... mai ales faza cand se pleznesk aia cu daciile alea :D
si ultimu videoclip de la nick e belea apare txa`u si altele :)))) |
Vreau shi eu clipu` cu TXA ... plz!
|
videoclipul lui costi ionita la \"o,mami\" nu l-atzi vazut?
apare un viper argintiu (cel din parcarea hotelului persepolis, unde s-a si filmat videoclipul) omul cred k vroia sa arate k are ce-i oferi panaramei (panaramelor) :lol: |
ala e el panorama in general. auzi doctor ...
|
Videoclipurile (al lu' Nick si 66) pot fi vazute pe TV K (dracu') lumea sau MTV.
(Dr.) Costi = un mare c***t !!! |
Videoclipu de la Costi e o MARE PENALITATE!!! ...pai aia-i melodie sa faca aia breake pe ea ?! de fapt aia de au acceptat sa faca breake pe melodia aia sunt PENALI ! :evil: :evil: :evil:
iar videoclipu lu` Nick mi se pare ... no ofence : tot naspa(fata de ala de l-a facut cu delia de apar si micutu cu florica in el ...ala mai merge )...apropo ce treaba are ala cu cursele ? ...vine pe la ilegale ? se da si el ...sau e doar asa ...like the others - o basina de se crede mare raliator ? :roll: |
Teapa k e de treaba si a si participat la etape legale :P
|
hehehe ce bine imi pare ca nu am vazut clipu` lui coasta.... am auzit ca juma de clip e imbracat larg and shit.... ce *** de LEGATURA are imbracatu` larg cu UN *** DE MANEA SAU CE CANTA EL :?: :?: :?:
|
:lol:
In videoclip, Dr. Costi are niste \"pantaloni\" pe el de poti sa bagi mana-n foc ca-s de pijama :lol: Oricum, cu Dr. Costi suntem cam offtopic. Initial, in topicu' asta, m-am referit la masini care fac atmosfera in videoclipuri, nu sunt doar de impresie artistica, you know what I mean :wink: |
videoclipu' lu costi e de kko. jumate manelist,jumate raper.pelea mea daka mai inteleg ceva.parca genurile astea se bateau cap in cap.parerea mea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning