Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Masina in videoclipul romanesc! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/116-masina-videoclipul-romanesc.html)

aicad 14-02-04 20:57

MElodia de la mafia nu e chiar atat de tare, dar intradevar subiectul melodiei e ceva nou pt. noi iar negativul e chiar misto. dar in rest nu e cine stie ce revelatie muzicala. si restul albumului nu prea ma incanta + coperta \"cu smecherie 100%\". Sunt curios sa stiu ce masini erau alea de pe coperta ca am uitat si nu am unde sa ma uit.

Anonymous 16-02-04 01:54

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
ala cu ferrari mi se pare ca sunt din constanta.. adeca stiu ca un tip din constantza are ferrari

Da cel cu ferari este din Constanta si mai are si un HUMMER :-) :roll:

Gabi 30-07-04 16:07

Ultimele aparitii:

-Nick & Alex - Noaptea (apare TXA-u', USN-u' si-nca una - ursuletz cu numar de concurs pe geam - pe care n-o stiu).
-6ase 6ase cu Mark si Honey - Coruptia (sau ceva de genu'). Apare TXA-u'.

RoSonic 30-07-04 16:13

Da, am vazut si eu clipurile :)

TXA-ul in clipul cu 6ase-6ase e chiar erou principal (la masina ma refer nu la proprietar) ... :D

EvLSant0S 31-07-04 05:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Ultimele aparitii:

-Nick & Alex - Noaptea (apare TXA-u', USN-u' si-nca una - ursuletz cu numar de concurs pe geam - pe care n-o stiu).
-6ase 6ase cu Mark si Honey - Coruptia (sau ceva de genu'). Apare TXA-u'.

ala e ... nush daca sa-ti zic sau nu :) iti dau mai bine un pm , maifrate.. ce clip 6ase-6ase??? il are vreunu p hard?

Psycho 31-07-04 12:15

videoclipu` lu` Familishti ala cu vorbe e belea .. :) ... mai ales faza cand se pleznesk aia cu daciile alea :D

si ultimu videoclip de la nick e belea apare txa`u si altele :))))

CT-87-ADY 31-07-04 12:15

Vreau shi eu clipu` cu TXA ... plz!

Diutza_1510 01-08-04 00:39

videoclipul lui costi ionita la \"o,mami\" nu l-atzi vazut?
apare un viper argintiu (cel din parcarea hotelului persepolis, unde s-a si filmat videoclipul)
omul cred k vroia sa arate k are ce-i oferi panaramei (panaramelor) :lol:

n0namee 01-08-04 01:17

ala e el panorama in general. auzi doctor ...

Gabi 02-08-04 22:43

Videoclipurile (al lu' Nick si 66) pot fi vazute pe TV K (dracu') lumea sau MTV.

(Dr.) Costi = un mare c***t !!!

Al3xius 03-08-04 00:52

Videoclipu de la Costi e o MARE PENALITATE!!! ...pai aia-i melodie sa faca aia breake pe ea ?! de fapt aia de au acceptat sa faca breake pe melodia aia sunt PENALI ! :evil: :evil: :evil:

iar videoclipu lu` Nick mi se pare ... no ofence : tot naspa(fata de ala de l-a facut cu delia de apar si micutu cu florica in el ...ala mai merge )...apropo ce treaba are ala cu cursele ? ...vine pe la ilegale ? se da si el ...sau e doar asa ...like the others - o basina de se crede mare raliator ? :roll:

BogdanSHA 04-08-04 09:57

Teapa k e de treaba si a si participat la etape legale :P

EvLSant0S 04-08-04 12:52

hehehe ce bine imi pare ca nu am vazut clipu` lui coasta.... am auzit ca juma de clip e imbracat larg and shit.... ce *** de LEGATURA are imbracatu` larg cu UN *** DE MANEA SAU CE CANTA EL :?: :?: :?:

Gabi 04-08-04 21:46

:lol:

In videoclip, Dr. Costi are niste \"pantaloni\" pe el de poti sa bagi mana-n foc ca-s de pijama :lol:

Oricum, cu Dr. Costi suntem cam offtopic. Initial, in topicu' asta, m-am referit la masini care fac atmosfera in videoclipuri, nu sunt doar de impresie artistica, you know what I mean :wink:

CT-03-ART 11-08-04 15:44

videoclipu' lu costi e de kko. jumate manelist,jumate raper.pelea mea daka mai inteleg ceva.parca genurile astea se bateau cap in cap.parerea mea...

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning