![]() |
mda :D
|
l-am vazut la TV...pe 'mosu` dotat' alias porumbeanu(pardon...columbeanu) si pe domnisoara 'fara cap' alias cea care trage la bani....dandu-si limbi in fata camerelor de filmat :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: si inca l-o mai si sters pe mos` de scopit.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: |
Re:
Quote:
|
Parerea mea ( kre nu conteaza ) e k , yo unu| , nu ash rezista sa stau cu pw_a in sus la soare toate ziua!
YO nu am rabdare multa ( daia , la coada la paine ma injura toti :twisted: - iar cand sta tata la semafor il sacai mereu sa treaca pe rosu :twisted: ) Si daca STAI ashea , in inertie, nu te km pliktiseshti ? :roll: Vine si Parte buuuna ! in kre consumi banii nevestii , dar ce faci dak se termina ? :roll: :wink: |
Re:
Quote:
.....virinel columbeanu intra la alta categorie mah --> mosi cu banana blegita si coarde cu ochii dupa \"barbatzi bine\"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hmmz eu cred ca si el e destept pt ca vrea o fata tanara draq stie ce sa faca cu ea ... dar si ea e desteapta ca vrea un mos vai de capul lui.... ! daca fata ii ofera un sex hard hard si face mosu infart ramane fata cu avere ( dar in cazul asta tre sa se casatoreasca) ... fiecare are alte interese oricum e clar :P
|
ia priviti situatia din locul lui...
eu in locul lui, singur, fara copii, dar cu o gramada de bani ( care de fapt sunt ai tatalui lui, -mapele ministrilor sa traiasca :wink: ) , oare ce as face? mi-as cauta o nevasta trecuta de 40 de ani, cu celulita si putin grasa cu dureri de spate si de incheieturi, trecuta deja si cu gravitatia spunandu-si cuvantul mai peste tot, sau mi-as lua o bucata destepata frumoasa, inalta tanara si care accepta sa se casatoreasca cu mine, sa-mi si faca un copil doi, kiar daca imi vrea si banii? normal ca imi vrea si banii, ca de aia ii am, nu-i am sa ma ingrop cu ei, si daca tot ma insor la 50 de ani macar stiu ca imi aleg ce-i place sufletelului meu... |
da aleks ai dreptate dar eu unu nas putea trai sa stiu ca ea e cu mine doar pt bani... mi-ar da de inteles ca eu sunt un mare pamp si nimeni nu ma vrea .... si sa stii ca sunt si femei la 30-35-40 care arata f bine ! oricum sunt in inferioritate fata de cele la 16-25 :) :twisted:
|
eh... cu varsta lasi de la tine muult, mi-au spus si mie altii mai mari ca noi :wink:
|
probabil stiu ei ce stiu.... ! :) sa incercam sa-i ascultam pe aia mai mari ! acum gandesc intr-un fel,,, mai tarziu am sa gandesc in altfel probabil! NOI SA FIM SANATOSI :D
|
.....eu refuz sa ascult de aia mai mari :poke: :pistoles: ...... :twisted: :twisted:
|
uneori asculta ca nu zic prostii :D
|
.....atunci u sa askulti de mine k esti mai mik :twisted: si sa ma sustii in ceea ce am postat :twisted: :twisted: :twisted: .............
|
pei daca ai sa imi spui ceva bun te ascult cu mare palcere :D vezi ...ca ti`am dat add la mess :D raspunde
|
devil eu ma refeream la cei intradevar mai mari nu diferenta de 2 ani cum e intre tine si golf..... oricum golf vezi ca iti poate da multe sfaturi,mai ales daca e vorba de fete ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning