![]() |
Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB
Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare... |
36 Attachment(s)
Pozele facute de mine...
|
Quote:
ciao, GTR mersi ca ai urcat pozele, chiar nu am avut timp sa le pun, ms. au ieist bene tare |
Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:) |
"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)
Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie un virtual tuning ca sa vedem cum ar merge si daca ar merge. :)
|
2 Attachment(s)
uite, barile in culoarea caroseriei, cu si fara proiectoare.....
Cu placere! :D |
Quote:
Bravo mai... Ce sa zic...Arata bine...dar intotdeauna exista posibilitatea sa nu arate la fel la final:( |
Cu siguranta nu o sa arate bine proiectoarele pe bara aia de culoarea masinii.
Insa ar merge de minune toata masina in aceeasi culoare. :) |
Quote:
|
Uitate prin oras dupa 13 ANK ... e un matiz la fel ca al tau facut tot aceeasi culoare.
Edit:am impresia ca masina e 12 ADU :lol: |
4 Attachment(s)
vreau sa fac asa ceva la matiz . a mai facut cineva, ce probleme pot sa am in timpul montajului ? ce as putea pune pe post de "pereti" in compartimentul ala ?
* cam la ce preturi as putea vopsi bara fata la voi in orase ? ( bucuresti, craiova.... si toti cei care postati aici ) ? la mine in galati cica 200 ron bara + materialele ( vopsea , smirghel, primer.... si tot ce mai trebuie) . mi se pare cam mult..... |
Super tare ideea cu torpedoul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning