Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz E de Galati - GL 85 BUB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/115478-matiz-galati-gl-85-bub.html)

B 79 D X R 22-04-09 21:02

Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB

Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare...

GL-22-GTR 23-04-09 11:44

36 Attachment(s)
Pozele facute de mine...

TZN 85 BUB 23-04-09 12:43

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2258143)
Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare...

la mine sunt folositoare ca daca " duc in spate " 3 pers mai grele , o medie de 80kg/pers ar fi atins... asa arcul nu se mai comprima in intregime si nu atinge aripa in roata. tavisor(seby) mi-a zis ca sunt de la niste modele mai vechi de lada. acum nu stiu ce sa iti zic, ca el mi lea trimis prin curier. ideea ca pe puntea spate la matiz, la baza arcului ai o gaura. te duci la magazine d epiese si iti cauti un tampon de cauciuc care se pune la dacii la cutia de viteze. este ceva patrat cam 3/3 cm. cu un surub intr-o parte si pe cealalata parte are 2 urechi din tabla. urechile respective le tai, iar surubul il bagi in gaura de pe punte. astfel conul ala de cauciuc de sus de la arc, nu se va mai duce pana la punte ci se va opri cu 3 cm mai sus. iarasi ca sa numai atinga.
ciao,

GTR mersi ca ai urcat pozele, chiar nu am avut timp sa le pun, ms. au ieist bene tare

andi_cimpean 23-04-09 14:19

Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:)

Mustang 23-04-09 14:45

"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)

Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D

TZN 85 BUB 23-04-09 14:50

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2260129)
Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:)

atingeau la inceput cand le-am pus... acum numai ating.... distantiere... bucati de cauciuc.... .. e bene acum. :lol:

TZN 85 BUB 23-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2260218)
"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)

Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D

Oare daca ii montez proiectoare de matiz, de alea bulbucate.... nu o sa vina bine prelungirea aia...? adica sa se " asorteze " bara cu prelungirea... ? daca nu pe viitor, cand vor fi bani( si poate gasesc niste praguri, si ceva pentru spate ) voi vopsi bara fata la culoare cu masina.

Mustang 23-04-09 15:33

Trebuie un virtual tuning ca sa vedem cum ar merge si daca ar merge. :)

B-72-RZD 23-04-09 20:23

2 Attachment(s)
uite, barile in culoarea caroseriei, cu si fara proiectoare.....
Cu placere! :D

andi_cimpean 23-04-09 20:34

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2261162)

Ce se pricepe asta micu'
Bravo mai...

Ce sa zic...Arata bine...dar intotdeauna exista posibilitatea sa nu arate la fel la final:(

Mustang 23-04-09 20:41

Cu siguranta nu o sa arate bine proiectoarele pe bara aia de culoarea masinii.
Insa ar merge de minune toata masina in aceeasi culoare. :)

TZN 85 BUB 23-04-09 22:00

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2261162)

multam mult, ai nimerit culoarea bene, multi auincercat si nu au ajuns asa de aproape la culoare. mie unu imi place varianta cu proiectoare... si cu bara la culoarea masinii... sa vedem, deocamdata... vreo 3 restante, o licenta, o nunta... deci banii sunt programati deja. dar... gasesc eu niste marunti pentru bubu'

vGaBy 27-04-09 13:14

Uitate prin oras dupa 13 ANK ... e un matiz la fel ca al tau facut tot aceeasi culoare.

Edit:am impresia ca masina e 12 ADU :lol:

TZN 85 BUB 12-05-09 09:54

4 Attachment(s)
vreau sa fac asa ceva la matiz . a mai facut cineva, ce probleme pot sa am in timpul montajului ? ce as putea pune pe post de "pereti" in compartimentul ala ?

* cam la ce preturi as putea vopsi bara fata la voi in orase ? ( bucuresti, craiova.... si toti cei care postati aici ) ? la mine in galati cica 200 ron bara + materialele ( vopsea , smirghel, primer.... si tot ce mai trebuie) . mi se pare cam mult.....

coman razvan 12-05-09 10:01

Super tare ideea cu torpedoul!

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning