![]() |
Re: Ce motorizare aveti la Golf IV?
Rulez....nu esti singurul.....1.9 SDI...poze vor urma....
|
Quote:
|
@ chelu gti : sa o stapanesti sanatos . e o bijuterie de masina . ii mai trebuie jantele originale si e perfecta .
de curiozitate , cat ai dat pe ea ? stiu ca gti 25 years edition sunt destul de scumpe prin germania . |
6 Attachment(s)
Salut!!! Am si eu un Golf IV Variant - Ocean din 2006 - negru. Motor - 1.9 TDI 74KW.
Am revenit cu ceva poze.Nu am poze recente cu masina. Astea sunt fix dupa ce am adus-o in tara si dupa prima spalare:D |
8 Attachment(s)
Salut!Sunt posesorul unui G4 cu urmatoarele dotari.
Asadar: -nascuta in 2005 -motor 1.9 ASZ 131 cai, 6 trepte - model GT SPORT - din cate am vazut foarte rar pe vagonete -suspensii sport din fabrica, xenon, semnalizare dubla in far,culoare albastru antracit -4 geamuri electrice, toate geamurile spatele ionizate -Volan+schimbator+frana de mana din piele -10 airbag-uri, senzori de ploaie, oglinda retrovizoare antiorbire,incalzire in scaune(fffoarte utila) Pe viitor va primi un chiptuning moderat,pana pe la 150 de cai. Si acum niste poze: |
3 Attachment(s)
SAL e foarte bun topicu ;) Golf 4 TDI 2002
|
3 Attachment(s)
golf4 1.4 16v .... ma multumesc cu atat pt inceput(criza asta)
|
1.4 55kw/75cp AXP euro4(emisii:155CO2) an 2001 Edition nu e full option dar are AC, ABS, ESP, 120.000km eu am facuti vreo 6-7mii in tara cu el :),negru, merge impecabil :D, viteza maxima 165kmh inca putin si ajungea si la 170 dar....am pus franaaaa.:|
|
8 Attachment(s)
sal !!! up !!!
b-94- jtg an fabricatie : 2002 motor 1.4 - 16 v 75 cp culoare negru 2 usi km :113000 modificari ( putine) : folie , mp3 sony , boxe spate magnat , amplificator blaupunkt, subwofer extreme , parbriz nou , parasolar , alarma, xenon , proiectoare, grila fara emblema, pleoape, suport pahare ... |
Quote:
cum de ai euro3??, ce motor ai ? ce scrie in seria masinii E3 sau E4? |
1.9 tdi 101cp, identica cu cea din primul post al lui iulian2476, aceleasi jenti, culoare, stopuri etc :)
|
1 Attachment(s)
Cam asa s-ar prezenta masina mea:
|
3 Attachment(s)
golf IV OCEAN (variant din pacate) - 2004, 101 PS cutie manuala in 5 trepte.. navigatie MCD care functioneaza doar in germania, cd player + magazie de cd-uri, scaune incalzite in fata, 4 geamuri electrice, 10 Airbag-uri, ABS, ESP, spalator faruri, suport pahare, computer de bord in varianta lunga (adica nu e cel jumatate), jante de aliaj VW pe 15 cred..
o sa revin cu niste poze zilele astea.. :-) |
Am si eu o intrebare , pt baietii cu 1.8T de 150 de cai , ce euro este ? ms anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning