![]() |
Re: E30 - 2.0 12v
Felicitari mai nenorocit mic!multa bafta si abia astept sa ma scoti si pe mine la o plimbare cu ursu!:D mai pune niste poze sa vedem si noi ce ai mai facut!:D
|
ms....
am facut poze cu dedesubtul masinii...o sa le pun zilele astea.... legat de ce e sub masina...am plans cand am vazut...e destul de grava situatia dar, stiti cum e , ai intrat in hora joci pana la capat.... asta e acum....nu poti sa iei o masina din 85-86 si sa fie tzipla tzipla....sunt si prob dastea.... bafta! |
Iti recomand un linoleum lipit cu prenadez pana reusesti sa faci podeaua ca sa nu-ti intre sherpi in masina. Glumesc(inca nu am vazut despre ce e vb).
Pe de alta parte, e normal sa fie asa la babe neingrijite... si asta e rolu nostru pana la urma, sa le intinerim si readucem la viatza. Multa Bafta Daffy, si cand ai nevoie de ajutor, suna-ma! |
Tot timpu o sa existe probleme daffy capu sus!
|
@ GXZ : as cam avea nevoie de un tinichigiu ffff bun ca asta unde am io masina s-a pierdut din prima...a zis ca nu face fata....si decat sa il las sa "experimenteze" p a mea...mai bn lasa, dar vino odata pana acolo ca sa vezi exact despre ce e vb...
@godboyro : tot timpu cu capu sus! |
Iti vind eu jantele mele...
Vreo 16 buli.... |
...ce se mai aude de urs domnu?...ai gasit tinichigiu?..in ce stadiu se afla?..bafta si mai tine-ne la curent sa vedem si noi cum evolueaza lucrarea:!:
|
imi cer scuze ca nu am putut sa va tin la curent dar am fost p la un gratar si alea alea...momentan masina stationeaza la garaj... inca caut un tinichigiu sa imi fac tot....
|
remuse ... ce sati zik bafta cu ursu ... iti doresc un calduros 2.5 dublu vanos cu serpi sport s evacuare dubla remus ... bafta cu ursachele !!
|
ms...
Din pacate procesu de modificare si re-facere a masinii va fii intrerupt o perioada nelimitata deoarece, banii nu prea mai exista pt masina, m-a lovit si 4tuning days acum si trebuia sa cotizez la club ( cu toate ca erau niste sume destul de mici, dar nu asta conteaza)... in alta ordine de idei....am decis sa incerc ceva ce nu am mai vazut la noi cel putin...sa fac din 4 usi in coupe...si sa incerc sa ii dau forma de coupe...momentan astept sa treaca aceasta perioasa destul de grea.... Bafta tuturor si maxim respect ursarilor mei!!!! |
Quote:
|
de ce te bagi la investitii mari cand tu cu gura ta ai zis ca nu prea sunt fonduri:). parerea mea , fa-o cat mai simpla sa poti sa te bucuri de ea , stiu ca e nasol ca vrei sa fie cea mai frumoasa vrei si aia si aia etc , dar cand nu sunt bani te rezumi si tu la ce poti. eu unu as baga banii in reparatiile urgente , sa o fac sa arate cat de cat bine si sa mearga strong , dupaia altele:)
|
pai ideea asta va fii pusa in practica dupa ce voi rezolva probleme mari ale masinii...intradevar, nu sunt fonduri...dar nu vei stii niciodata cum iti cade o geanta cu 1 mil de euro in fata....;)
|
hai doamne ajuta :))
|
Quote:
glumesc on : indrazneatza ideea ta , sunt curios ce o sa iasa , multa bafta !! numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning