![]() |
Re: Accident mortal BMW e30-B 87 BGN
R.I.P. frate...tot mai des am inceput sa auzim numai de vesti din astea tragice...:cry::cry:
ODIHNESTE-TE IN PACE FRATE!!! |
Quote:
|
Azi a fost o zi trista...Bercuci George Cristian a fost inmormantat in satul lui natal Calnau din Buzau...tristete in sufletele tuturor...insa realitatea e cruda...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.... |
:( R.I.P :( Ma uit la ultimul thread in care a postat si nu pot sa cred ca nu mai e...e de numai cateva zile postul, tot atunci l-am vazut si ultima oara pe mess...ma gandeam sa-l scot din lista dar.........:( DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA !!!
|
R.I.P
|
am fost astazi la inmormantare cu colegii si cu diriginta...mama lui imi este profesoara de germana...doamna profesoara este o femeie exceptionala si cred ca si fiul acesteia era la fel....pacat..numa cuvinte de lauda am auzit despre el...
Dumnezeu sa il odhneasca in pace ! Si conduceti cu grija si cu centura..acum o luna era sa ies prin parbriz daca nu imi puneam centura(norocul meu a fost ca mi-am pus-o cu 15 secunde inainte de accident)... RIP!!! |
Dumnezeu sa'l ierte....
:no::no:mare mare pacat....:( |
R.I.P. :(
|
Odihneasca-se in pace !!!
|
Odihneasca-se in pacE !
|
imi pare rau pt coleg.... dar ala cu audi ce a facut... am inteles ca politia a facut repede curat... (de parca ascund ceva)... a iesit vinovat sau doar a iesit
|
Dumnezeu sa-l ierte a fost un prieten foarte bun regrete eterne:((
|
Prietenul meu din copilarie...nu am cuvinte. :(
|
R.I.P:(
|
viata merge inainte! acum Cristi e un inger care vegheaza asupra noastra! Alaturi de micutzu si toti ceilalti vor incerca sa ne apere de cele rele!
Nu mai e nimic de zis! E alaturi de fiecare dintre noi!! Adio si mari regrete frate! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning