![]() |
Re: Legale 28 Martie - Cine participa?
Quote:
|
si in plus de asta , nu ai ce sa faci in zona participantilor ca simplu spectator ... nu ai face decat sa incurci lumea ... asa ca vino si tu ca toti oamenii normali, cand incepe cursa
|
:(( naspa rau ce vroiam si eu sa ma,bage in scaune demaraju.Maine chiar vreu sa va cunosc asa dar nu va stiu uite poate daca vezi un baiat de 15 ani cu o sapca loto albastra si alba si niste tenesi albi eu sunt si poate, ma chemati careva sa imi aratati si mie Bijuterile voastre.
|
Quote:
nu trebuie nimeni sa te cheme sa vezi masinile care o sa fie in parcare :) eu de exemplu la toate legalele de la noi , in timp ce se dadeau cei de la grupa A1 eram in parcari si faceam poze la greu tuturor masinilor ... bine ... asta o sa o fac si maine ... dar cand o sa am timp |
Bine la cat e strangerea adica la cat veniti ??? cred ca vine si ala cu Audi R8 eu nu mai am rabdare .
|
Quote:
|
R8 ca r8 dar vine TT cu 600CP...Daca vine ala va fi senzatie...mai ales ca a facut in Bucuresti un Lambo !!!Nu are cine sa-l faca la grupa libera!
|
17 Attachment(s)
Cateva instantanee de astazi...de la legale:)
|
Hmm de unde 600 CP pe audi TT ala ca uite acum 10 minute l-a facut muci unu !!! :)))))
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
15 Attachment(s)
de la mine
|
34 Attachment(s)
Hai si de la mine cateva :rolleyes2 :lol: Revin si cu seria a-2-a
|
29 Attachment(s)
Cateva din masinile de astazi
|
BMW pisicuta aia albastra avea NOS uitati-va la tubu acela din imaginile de mai sus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning