![]() |
Re: Intrebari-Raspunsuri | Discutii despre concursuri !
eu nu am gasit pozele publicate la eveniment...daca are cineva poze mi le poate trimite si mie plsssss...multumesc anticipat
|
era sa ma trezesc cu 5 invitatii astazi...in loc de doua
|
Nu au fost afisate.
|
sunt dezamagit ...
1. AFISARE .. CANCI 2. PREMII - PARTIAL CANCI ( am luat doar invitatiile )( si ma iaveam de luat destule ) 3. CICA POSIBILA COLABORARE .. SINCER .. nici macar o secunda nu sa pus problema ca cineva sa ma intrebe ceva sau sa imi zica ceva 4. MONK ( nu am nimik cu el ) s-a descurcat bine cu premiile alea pentru cate stia despre subiect ( nu a fost persoana potrivita ) |
usor de dat cu parul greu de oferit soluti... Se stia foarte bine ce premii sunt... Tricouri nu s-au facut... asa ca vom vedea cum inlocuim acest premiu... In ceea ce priveste afisarea da... este greseala noastra pentru ca nu am avut panouri...
Despre colaborare... O colaborare este pe termen lung... in cazul in care se doreste acest lucru sa fiti siguri ca va vom contacta... In momentul asta cat si in timpul evenimentului toti cei care ar putea oferi posibilitatea de colaborare am fost foarte ocupati si asta a-ti vazut probabil si voi... Premile le voi trimite prin curier! |
Sa ne anunti si pe noi printr-un PM ceva cand vor pleca premiile.
Pacat ca nu se mai fac tricouri |
Ok sper ca reusesc saptamana asta... desi trebuie sa fac si galeria foto a evenimentului... daca nu dupa pasti le trimit sigur:)
|
Sa nu uiti care ce revista vrea :) si.. poate apar si tricouri.
|
bai... puteati sa ma anuntati si pe mine ca am castigat tura aia cu Tengu :sad:
macar un PM ceva... |
Cif imi cer scuze... Poate ca eu ar fi trebuit sa te anunt insa in vacarmul evenimentului nu am realizat asta... am crezut ca vei citi...
|
nu-i bai, imi inchipui ce a fost pe capul vostru zilele astea, probabil ca mi-as fi varsat matzele in masina omului oricum, mai bine asa :D
|
astept noutati de la eveniment, in ciuda incurcaturilor mie mi-a placut cum a iesit si m-am intalnit cu o colega din liceu, cea de la hummer;)
|
Ceva miscare pe aici :rolleyes2 ,cam liniste.Se mai organizeaza ceva?
|
Asteptam urmatoarele concursuri :D :>
|
Ar trebuii facut pe luna mai , se face?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning