![]() |
Re: Abuzuri ale politistilor !!!
eu am inteles la ce te refereai tu .. dar ai zis ca nu ai fost pe copou ci la stadion .. si ma gandeam ca s-a mutat stadionul mai la vale in fundatie ...
|
:lol: gata , am rezolvat 50 % din treaba....mai exact , am reusit sa intru in posesia P.V. intocmit in luna martie, dar nu asa usor, nu a ajuns acasa , nu a vrut sa mi-l dea nici militianul care l-a intocmit.....dar nu m-am lasat...am facut o reclamatie la I.P.J. in Copou, la Comandant..care nu a avut incotr-o si a " rezolvat" in mare parte cazul. Acum urmeaza sa-l contest la Judecatorie in termen de 15 zile...si...desigur ca o voi face si sigur ca o sa-l declare nul. Idiotul de militian care l-a intocmit a scris ca ' circulam pe drum " , desi eu stationam de 30 min, si oricum eram parcat in afara carosabilului....si nici nu avea de ce ma legitima...in fine....o sa va spun cum a decurs audierea la tribunal...dupa ce o sa ma duc acolo ;) ( astept cu nerabdare , am mai contestat 2 si pe ambele le-am castigat, in consecinta nu va lasati pacaliti si inselati de maimutoii de pe strazi care-s platiri tot din banii nostri, incercati sa fiti corecti , nu incalcati legea , " ocoliti-o" pe cat se poate :twisted: si totul va fi Ok..... )
P.S. Din surse sigure va spun , 95 % din P.V. contestate ajung sa fie declarate NULE , in instanta , din diverse motive : completate gresit , sau articole gresite , sau..sau...NU VA LASATI INSELATI !!! Luptati ..luptati...si castigati !!! |
Forta Zorro :D succes
|
Quote:
|
Quote:
In fine programul de la Registratura, pentru cei interesati : Martea si Vineri intre prele 09 - 13 -locatie : in spate la Tribunalul Iasi . P.S. Militia Romana = Siguranta si Incredere = :blahblah::blahblah::blahblah: |
pai nah .. mi'era prea lene sa ma trezesc la prima ora (7) si sa ajung la piatra neamt la proces ... si iaca de asta.
|
eu astept cu nerabdare procesulllllllll :)
|
Quote:
Sper sa fie cat mai curand, dar mai sper sa nu pice in luna de miere si sa fiu plecat departe.....si sa ratez .... oricum va tin la curent cu ce se mai intampla. P.S. Se duce de rapa tara asta...... P.S2 Ultimu...sa stinga lumina... |
8) Primul termen a fost astazi, la care desigur de la militie nu s-a prezentat nimeni.Urmatorul termen 04.01.2010.Astazi doar am prezentat situatia care a fost ( foarte pe scurt) si am dat o poza drept "proba" , in care arat ca eram parcat in afara carosabilului si am amintit ca legea spune clar : "• vehiculul CIRCULA noaptea fără faruri sau lămpi de semnalizare, are defecţiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau are montate alte dispozitive decât cele omologate;" SI EU CUM NU CIRCULAM ESTE nul PROCESUL VERBAL.
A ramas pe data viitoare....va tin la curent.Bafta. P.S. 99,99 % din P.V. contestate sunt castigate de contestatori :) nu va lasati inselati de niste agenti de 2 lei si 50 de bani 8) |
tu ai deschis thead-ul .. tu vorbesti ... bun asa:))) bv
|
Quote:
P.S. Cand nu are de lucru...romanul din tine se da in spectacol !!! Bravo !!! Peste 1800 de accesari pe acest subiect...si ma uit "in jur"..dar nu vad nici macar un subiect deschis de tine ( demon ) si ma intreb oare daca nu ai nimic de spus....oare de ce ma plictisesti ?!!! 8) kiss U |
stii prea bine cata lume ai suparat pe aici .. cum stateai la era singur .. mai tii minte? tu spuneai intr-un thead dak te-a filmat cineva ca ai venit singur... nu vezi ca nu-ti da nimeni dreptate... dak tot ai deschis subiectul omul de ce sa nu scrie si el ... dar dak ma uit atent... din 56 de posturi ... 25 am numarat eu asa repede de ale tale.. e foarte accesat.. tu intrebi tu raspunzi ...... si nu vezi ce posturi de prost gust lungi de kilometri ... crezi ca sta lumea sa-ti citeasca tie basmele... si uite nu-s singurul .. mai vad o reclamatie : Zororororororor...frate linisteste-te mai bine! Dute si ia un calmant si termina cu unele aberatii!
|
:-P Cum spui tu..asa sa fie...desi parerea mea este ca decat sa am prieteni ca tine..sau ca altii care nu te pot sau nu vor sa te ajute cu nimic si vor numai sa profite de pe urma ta....si care n-au decat de comentat si nimic nou de declarat...mai bine fara ;)
Mai caut sa vad un subiect deschis de tine ..??? sau mai bine ma las ??? :-P poate ai unul interesant si nu l am gasit eu :shock: Uff cat off topic fac pentr tine...pffff.inutil. P.S. Te omoara plictiseala, asa-i ??? Pace to all. |
la ce sa deschid subiecte aiurea... sa se uite toti care se plictisesc la calculator... si sa pun numa p.s.-uri sau sa incerc sa deschid sa vorbesc tot felul de chesti inutile... sa ma vada lumea ca eu is "zorro" sincer... asa ca veziti de treaba ta si continua cu activitatea ta plictisitoare.. deschide posturi in continuare... bv tie esti vedeta!!! ti-a auzit toata lumea numele si toti te respecta pt un "CRAZY DRIVER" ce esti ... eu cred ca asta e plictiseala... sau nah poate asta e inceputul pentru intrarea in CD
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning