![]() |
Newbie, salut, pune si tu te rog un topic pe la masini si tuning cu ceea ce ai spus mai sus, cu ce oferiti, la ce preturi. Sunt o gramada care vor sa stie la cati cai si-au adus masinile.
|
reply
Ieri sau alaltaieri am mai postat un raspuns undeva pe un topic de genul \"cum sa facem rost de mai multi CP\" sau asa ceva. Cititi-l si pe acela.
1. Reduceri promotionale, pentru un grup mai mare de masini... E o idee pozitiva. Eu merg mai departe si dezvolt: noi (trei insi: unul copilot cu mare experienta, multiplu campion national de raliuri, al doilea multiplu campion de karting si mai recent cu rezultate f. bune la raliu si VTM si al treilea... eu-nu dau nume, ca nu-i frumos sa vorbesti despre tine insuti) vrem sa deschidem un centru de motorsport, tuning, club, etc. Probabil ca daca veti fi alaturi de noi de la inceput, vom face un fel de carduri de membru. In acest fel veti avea acces la preturi reduse, la mai multe, nu numai la dynotest. Apoi urmeaza scoala de pilotaj, organizare de Junior Cup, samd. Eu cred ca ceea ce am patit noi de-a lungul a 20 si mai bine de ani de curse, va fi de folos pentru fanii de tuning, de masini sportive, sau personalizate. Ce ziceti, cuplati la treaba asta ? Sa ne intelegem bine: si noua ne plac masinile \"tuning\"-ite de strada, nu mai vorbim de cele de curse. Vrem sa facem o afacere in profit, dar de nivel rezonabil, la buzunarul tinerilor romani, atat cat ne sta in putere (in caii nostri putere...). Si gandim ca putin de la multi inseamna deja mult. De ce am munci noi pentru tineri ? Fiindca pana odinioara am fost si noi foarte tineri si stim cum e cu microbul asta, de care, va spun eu, nu scapi cu una cu doua ! 2. Deocamdata suntem in faza de organizare si nu avem timp deloc sa stam pe forumuri, lucram intre timp si la masini de curse... De fapt eu am intrat pe forumul vostru sa vad cat sunteti de interesati si am ramas... placut surprins ! Cum spuneam, un topic ar fi bun, nu zic nu, dar inca e prea devreme. Mai stati putin sa ne tragem si noi sufletul, sa facem un concediu si atunci vom da drumul la dynotest si pentru masini de strada. Deocamdata, repet, ne organizam. Avem o cladire mare, pe trei etaje, avem si un atelier nu foarte luxos, desi pentru curse ne-a fost suficient. O sa dam drumul foarte repede si la un site pentru dynotest unde veti regasi cate ceva despre standuri si despre aceste teste, care sigur va va lamuri cum e cu masurarile astea.(www.rival.ro, nu e activ inca) |
BELEA ... super tare ideea!!!
|
Vreau shi eu sa-mi verific puterea! :)
Cum facem pana la urma??? Mergem la DimSport sau... la baitu` asta? 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning