Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   FORESTER XT 2.5 TURBO (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/11275-forester-xt-2-5-turbo.html)

f1anatic 07-01-06 01:57

Eh...atunci...importa un motor de STI american de 2.5 kile...si de un twin-scroll faci tu rost...poate chiar de la al tau.

Si eu sint vinator dar nu pot sa merg la vinatoare cu Subaru. Mi-e mila de ea. Pe de alta parte e drept ca unde mergem noi la vinatoare sint drumuri...pina destul de adinc in mijlocul padurii dupa care trebuie sa o iei la picior. Pentru asta sint minivanurile :-) si sper ca pe la sfirsitul anului asta sa schimbam Chevy Venture-ul cu un Honda Odissey sau Toyota Sienna AWD. Musai minivan, musai AWD.

Ah...by the way...in Illinois nu ai voie decit cu shotgun-ul la vinatoare....chiar daca se vind si AKM-uri. I love my semi-auto.

http://www2.uic.edu/~bcatal1/etceter...%20(Small).JPG

Quote:

The 2004 Subaru Forester 2.5XT scats 0-to-60 in 5.3 seconds.
Eu ma duc in seara asta si imi vind GT-ul daca asta e adevarat. Sa nu exageram...sint masini extraordinare...dar exista totusi o ierarhie a timpilor stock...Dpdv. al pietzei americane

STi
GT / Outback XT
WRX
Forester XT

Treaba cu XT-ul ala de 5.3 secunde este fabulatzie. 230 bhp, 235 lb-ft - mai putzin ca GT-ul meu, mai greu si cu aerodinamica de usa de garaj...si vrei sa ma bata cu juma de secunda ? Cred ca ala 5.3 este 6.3 sec.

Hai noroc !

SEBASTIAN 07-01-06 08:44

Cartea declara 5,9 dar nu e vorba de hard start.
Dupa carte un sti face suta mai lent ca un m3 dar in paralele se intalnesc deabea pe la 400m.
Eu nu sustin cei 5.3 habar nu am cat face dar a mea va face sub 5.

SEBASTIAN 07-01-06 21:54

1 Attachment(s)
In elvetia cu super norme de catalizare se declara asta:

SEBASTIAN 08-01-06 20:24

aproape de real...

6 Attachment(s)
Asa arata a mea!

SEBASTIAN 08-01-06 20:28

aproape de real...

3 Attachment(s)
...

SEBASTIAN 08-01-06 20:31

aproape de real...

3 Attachment(s)
Cam asa arata al meu.

orlando 08-01-06 21:01

sa inteleg ca deja o ai in garaj sau ai dat comanda?
sincer kiar as vrea sa vad ce faci si cu un asemenea suv... :wink:

SEBASTIAN 08-01-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sa inteleg ca deja o ai in garaj sau ai dat comanda?
sincer kiar as vrea sa vad ce faci si cu un asemenea suv... :wink:

E pe drum spre mine.
E comandata.
Dar aia e culoarea bordul si cred ca si tapiseria.
Ce sa fac ii pun carlig de remorca, cumpar platforma si car dupa ea Impreza de curse.
O sa-i cresc usurel puterea si cam atat.
O sa o folosesc zi de zi...

buricu 08-01-06 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Gata cu Opelu :?:

orlando 08-01-06 21:12

ok deci o sa fie un subaru care tracteaza un super-subaru interesant...deabia astept sa vad impreza la start ca pana acum nu am vazut-o in actiune...si poate te vei da vreodata si cu forester!
din curiozitate vrei sa ii skimbi turbina si la forester sau doar kestii \"marunte\" cum ar fii chip,filtru,evacuare?

SEBASTIAN 08-01-06 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"buricu\"
Quote:

Gata cu Opelu :?:

Ramene si el de munca.Si inca unul.

SEBASTIAN 08-01-06 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
ok deci o sa fie un subaru care tracteaza un super-subaru interesant...deabia astept sa vad impreza la start ca pana acum nu am vazut-o in actiune...si poate te vei da vreodata si cu forester!
din curiozitate vrei sa ii skimbi turbina si la forester sau doar kestii \"marunte\" cum ar fii chip,filtru,evacuare?

Poate o sa ma dau si cu el vreo data, dar nu asta intentionez.
Nu vreau alta turbina, e ok ce are ea si performantele la demaraj sunt la 230cp de porsche boxster.

buricu 09-01-06 05:36

Re:

Quote:

...porche boxter.

E Porsche Boxster :wink:

SEBASTIAN 09-01-06 07:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"buricu\"
Quote:

...porche boxter.

E Porsche Boxster :wink:

Am tastat gresit.

orlando 10-01-06 20:32

Dnule Sebastian la cursa din februarie de indemanare veti avea acest Forester?nu de alta da as vrea sa il vad asa ptr ca modelul nou nu prea l-am vaz prin Bucuresti...apropo la indemanare mai avetzi vreo mashina?adica acel RC sau v-ati luat alta masina? :wink:

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning