![]() |
Eh...atunci...importa un motor de STI american de 2.5 kile...si de un twin-scroll faci tu rost...poate chiar de la al tau.
Si eu sint vinator dar nu pot sa merg la vinatoare cu Subaru. Mi-e mila de ea. Pe de alta parte e drept ca unde mergem noi la vinatoare sint drumuri...pina destul de adinc in mijlocul padurii dupa care trebuie sa o iei la picior. Pentru asta sint minivanurile :-) si sper ca pe la sfirsitul anului asta sa schimbam Chevy Venture-ul cu un Honda Odissey sau Toyota Sienna AWD. Musai minivan, musai AWD. Ah...by the way...in Illinois nu ai voie decit cu shotgun-ul la vinatoare....chiar daca se vind si AKM-uri. I love my semi-auto. http://www2.uic.edu/~bcatal1/etceter...%20(Small).JPG Quote:
STi GT / Outback XT WRX Forester XT Treaba cu XT-ul ala de 5.3 secunde este fabulatzie. 230 bhp, 235 lb-ft - mai putzin ca GT-ul meu, mai greu si cu aerodinamica de usa de garaj...si vrei sa ma bata cu juma de secunda ? Cred ca ala 5.3 este 6.3 sec. Hai noroc ! |
Cartea declara 5,9 dar nu e vorba de hard start.
Dupa carte un sti face suta mai lent ca un m3 dar in paralele se intalnesc deabea pe la 400m. Eu nu sustin cei 5.3 habar nu am cat face dar a mea va face sub 5. |
1 Attachment(s)
In elvetia cu super norme de catalizare se declara asta:
|
aproape de real...
6 Attachment(s)
Asa arata a mea!
|
aproape de real...
3 Attachment(s)
...
|
aproape de real...
3 Attachment(s)
Cam asa arata al meu.
|
sa inteleg ca deja o ai in garaj sau ai dat comanda?
sincer kiar as vrea sa vad ce faci si cu un asemenea suv... :wink: |
Re:
Quote:
E comandata. Dar aia e culoarea bordul si cred ca si tapiseria. Ce sa fac ii pun carlig de remorca, cumpar platforma si car dupa ea Impreza de curse. O sa-i cresc usurel puterea si cam atat. O sa o folosesc zi de zi... |
Re:
Quote:
|
ok deci o sa fie un subaru care tracteaza un super-subaru interesant...deabia astept sa vad impreza la start ca pana acum nu am vazut-o in actiune...si poate te vei da vreodata si cu forester!
din curiozitate vrei sa ii skimbi turbina si la forester sau doar kestii \"marunte\" cum ar fii chip,filtru,evacuare? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu vreau alta turbina, e ok ce are ea si performantele la demaraj sunt la 230cp de porsche boxster. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Dnule Sebastian la cursa din februarie de indemanare veti avea acest Forester?nu de alta da as vrea sa il vad asa ptr ca modelul nou nu prea l-am vaz prin Bucuresti...apropo la indemanare mai avetzi vreo mashina?adica acel RC sau v-ati luat alta masina? :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning