![]() |
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Grila este cea care va fi modificata pentru ca nici mie nu-mi place cum se vede!! Cea originala o voi pastra si voi achizitiona alta care va fi vopsita sau eventual imbracata in colant ca si capota plus plasa in spate!! La fel si cu pleoapele care mai trebuiesc putin finisate pentru ca le vreau mai subtirele!!
Farurile si semnalele le am de aproape 1 an si ceva dar nu am avut timp sa le montez si au fost achizitionate de la RXM dar nu au mai adus!! Si pe mine ma intereseza niste proiectoare clare dar nu stiu unde sa mai gasesc!! Stie careva ce model de buza de pe ce masina s-ar potrivi pe Cielo?? Va multumesc pentru aprecieri si idei!! |
Quote:
|
Multumesc de informatie!!
Azi am achizitionat si grila fata si in week-end sper sa ma apuc de modificarea ei!! Momentan lucrez la pleoape!! |
In seara asta am montat si pleoapele, de maine incepe modificarea grilei desi este noua va fi masacrata!!:twisted:
|
Quote:
|
ce bine dau farurile alea negre si clare :D superb, pune poze cu pleoapele si cu grila cand e gata, spor!
|
As dori sa pun plasa in spatele grilei asa cum are ERD-ul!!
Cum termin lucrarea cu grila am sa revin cu poze!! |
10 Attachment(s)
Gata si grila!!!:D
|
Ce bine arata :D, imi plac si stopurile.
|
3 Attachment(s)
Pe viitor urmeaza colantarea ramelor usilor, oglinzi de Octavia electrice si incalzite si xenon in proiectoare!!
Vreau sa fie ceva de genul!! |
Quote:
|
Am pus pozele pentru a vedea cum vine cu stalpii negrii si oglinzile!!
Suspensie sport nu am de gand momentan din 2 motive unul pentru ca masina in viitor i-o voi lasa sotiei, iar eu ma voi indrepta catre noua Octavia RS, si al doilea ar fi ca suspensia masinii este noua avand la bord doar 13 500 km!! Dar nu se stie niciodata ce aduce viitorul!! |
2 Attachment(s)
Frumos...bafta in continuare.Hai sa iti arat eu 2 poze..cum as fi eu facut cu capota si grila,asa ar fi aratat cel mai bine.Fara capota neagra,ca asa ceva vezi deja la orice colt de bloc.Eu as fi ales dintre astea 2.Cat mai clean si frumos.(stiu gusturile nu se discuta)
|
Frumos VT!! Combinatii se pot face 1000!!
Capota nu este neagra ci este un desen si am fost printre primii care au avut asa ceva, nu stiam ca o sa prinda foarte tare treaba asta!! De dat jos nu il dau pentru ca imi place, este personajul care reprezinta si apara in acelasi timp masina ca sa zic asa!!;) |
E foarte tare grila!! Ar merge si o suspensie... sa fie si sotia "low-rider" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning