![]() |
hai va pup pe toti ca plek la un party si nu stiu daca am net acolo ceau amigos !!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani 2006
|
norok silviule :D akum incingem grataru :D hm.... mici :D
|
la multzi ani la toata lumea si ne intalnim la anu
eu mam tirat aveti grija de joi |
La multi ani !!!!!
Va urez tuturor La multi ani !!!si fie ca anul ce vine sa ne aduca curse mai multe si mai frumoase............................
|
bafta si tie mouse :D ! :D
|
Salut, la mine tocmai s-a pus masa, neamuri etc, eu mai lipsesc, am fugit revin...
La voi cum e? :lol: |
am iesit de la dush :D
|
la mine e destul; d bine sunt cu inca cativa facem grataru :D plm yo pe forum muzica mancare bautura
|
Rascolesc prin sifonier dupa tzoale, si cum ma hotarasc asupra tzinutei cum o zbughesc de acasa. Din pacate acolo nu o sa am net asa ca va doresc petrecere fumoasa in continuare alaturi de 4tuning si La Multi Ani !!!, ne auzim in 2006.
PS: se pare ca aicea petrecera e in toi ca forumul s-a matolit deja \"General Error / Could not obtain topic information\" sectiunea bazar e deja cu ginul in nas :D |
LA MULTI ANI, 2006!
FARA NUMAR !! SUS PAHARU !!! :drunk: Sa ne vedem cu bine si anul viitor. La Multi Ani , Vali La Multi Ani, Gratzian ! |
Re:
Quote:
Pup toata lumea care a plecat la chef, da' si-a facut timp sa ureze 2, 3 cuvinte de bine pentru noul an! La mine se pune masa :wink: |
la mine sa incins petrecerea :D
|
Deja am bagat felul 1 si a mers ca uns, astept sa iasa felu 2 de la cuptor :P si mai dau pe aici...avem si un invitat special Ballantines care si-a adus si vreo 2-3 amici...Distractie Placuta si La Multi Ani celor care nu mai pot intra pe net :wink:
|
eu pana acuma am dat 3 beri pe gat..mai urmeaza..vin..sapanie..si altele..
:lol: :lol: ..Gabi cum te distrezi ?? :D.... |
frumosi prieteni ai :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning