![]() |
Re: Gran Turismo 4
magarii astia nu vor sa il scoata si pt PSP...pana una alta bag drift la Juiced 2 ...
|
ba il scot. dupa ce termina cu gt5 il scot si pt psp;). p.s. daca ai psp, joci in multiplayer pe net?:)
|
mie nu-mi place la gt4 ca am masini de 700cp+ rwd si driving aids la toate masinile 0 si se pot controla prea usor
|
cred ca glumesti ,intra in campionat si fa cateva ture si nu schimba cauciucurile si sa vezi ce usor o controlezi
|
cred ca tu glumesti si mai rau...dai dovada de putin infantilism
|
cel mai bun simulator cu masini pe care l am jucat vreodata ... de la 1 la 2 la 3 la 4 ...
stie cineva vre o metoda sa joci cursa de 24 de ore de la endurance events fara sa joci 24 de ore efectiv? sau tre sa caut 2 nebuni sa facem echipa? |
Am si eu Gran Turismo 4, si am ajuns la Extreme, insa cine draq sta sa joace 24 de ore cursele alea.....doar sa ii dau la B-Spec dar porma cine ii schimba cauciucurile :)) oricum e nemaipomenit jocul am si Audi-ul ala R8 de 4,500.000 rupe tot.....cred ca joc de 2 ani si asta in timpul liber si deabia acum 2 sapt am ajuns la Extreme....asta da joc si e mai exlcusivist fiind doar ptr PS2, cat de curand o sa cumpar si PS3-ul special ptr Gran Turismo 5 :)) ce mai e prea tare jocul asta.
|
Quote:
Uite de ce e mai misto GT4 decat Forza (joc de care eu n-am auzit): Forza vs GT4 @ Nurburgring: https://www.youtube.com/watch?v=SHE_i...eature=related Vezi ca Forza asta se misca "In Reluare" si parca asfaltul e drept fara nici o denivelare....pe cand la GT4. |
Quote:
|
merge ... sa joci la B-spec si sa dai timpu ianinte ... da' tot ramai undeva la 8 ore ... park
|
de abea acum ot juca si eu linistit GT4 pe PS2...am jocul de 3 luni dar nu am avut timp de el...daca am nelamuriri cu ceva revin pe forum,deocamdata mai am putin din Test Drive Unlimited.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am si eu o intrebare unde gasesc gt4 pt ps2 :| nimic nici odc,nici torrent nimic nu am gasit :( o urma de idee dati-mi si mie va rog frumos caut de mult acest joc!Printre el mai se afla si D1 gran pdrix,forzza motorsport2...si gt4 :(( astept pm apropo Craciun fericit fratilor!
|
e cel mai bun gt4.. il poti gasi pe scenefz sau filelist :)
|
DolB ia si tu id meu si dai add pe filelist nu gasesc nici un gran turismo :( tweety_rzw sper sa nu te deranjez dar nu am ce face si tare vreau sa ma joc gt4 :( ms mult!Cine are invitatie pe scenefz ....sa imi trimita si mie una va rooog mult !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning