![]() |
Re: Praguri laterale si prelungiri bara fata/spate - Matiz
Quote:
sunt doi frati care numai asa ceva fac si foarte meserie, sa mor de te mint! pe mine m-au convins cu ce masini am vazut facute de ei,...exista si o mare problema ca nu lucreaza ieftin si sunt si f.aglomerati! Deci daca vrei ceva tare si ai ceva bani adica 1000 ron faci spoiler fata spate+praguri cum nu mai are nimeni! |
Quote:
|
pai uite iti dau un nr de tel sa vb. cu un baiat din Localitatea Ovidiu judetul Constanta,(vb ptr praguri laterale si prelungiri bara fata/spate ),...
il recomand ptr ca lucreaza impecabil si nu te costa mult(ramane sa vezi ce inseamna asta), ce pot eu sa iti garantez este ca lucreaza ca la carte:D si e si baiat serios, uite nr. de tel.:0724.200.172.-Ionut Vezi sa fii baiat subtire la obraz si sa vb civilizat cu el, te recomanzi ca fiind o cunostinta de a mea, Ciprian ma cheama cu matizul alb din Cta,ok?asa sa ii zici! Daca ai dambla in ceea ce priveste neoane sub masina ai grija sa ii iei ceva de calitate,adica de pe net din afara sau de la o firma de tunning in nici un caz de la bazar,(sfatul meu este sa nu incarci prea mult masina ca pe un brad de craciun sau in kitch(e de naspa), atragi si atentia gaborilor sa te traga pe dreapta!) Eu cred ca mai degraba se merita sa iti iei de banii astia niste frane sau amortizoare sport ori niste jante elegante:D sa imi zici ce ai vb cu Ionut! bafta! |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33096-arcuri-matiz.html |
Quote:
si eu vreau sa pun arcuri sport da nu prea joase ca nu avem strazi ptr asa ceva, masoara cat vrei de jos, ia niste arcuri second hand si fa-le pe masura pe care o vrei tu si fa niste teste sa vezi daca se merita,.nu? ....si vezi sa pui si un opritor la arcuri sa nu se lase prea mult sa iti atinga in aripa,...aaaa si ca sa iti mai zic ceva, asta in cazul in care o mai ridici cu niste jante mai mari si o cobori din arcuri, cu jantele pe 13 nu cred ca o sa faci mai nimic,sorry! baftaloss! |
mare grija, in cazul in care taiati arcurile originale trebuie sa ramai la jantele p 13''....mai mari si indiferent de opritor atinge (spatele) trebuiesc facute modificari la aripa ;) mult succes !!!
|
Quote:
|
Quote:
bafta! |
Quote:
|
Quote:
cum ai mai coborat masina?ca se vede urat ca draq golul ala dintre aripa si roata..a? mai vb! bafta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu mai pot sa o las mai jos de bot si asa cursa telescopului e foarte mica,las ca o sa-ti fac ceva poze sa vezi ac nu e prea sus de fata mie mi se parea ca spatele ar trebui mai jos)))))00
|
Quote:
intebare: Pana acum ai pus ceva pe masina ta? raspuns: nu!..doar intrebam! morala?....moderatorii sunt prea ingaduitori pana la un mom.dat, tu de ce nu esti man? chiar nu vezi ca sufoci lumea? ...ai degeaba net si tovarasi? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning