Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mansory prezintă noul Chopster (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/112212-mansory-prezinta-noul-chopster.html)

pwr_bz 07-07-09 14:21

Re: Mansory prezintă noul Chopster

Arata destul de bine din toata punctele de vedere!

denisus91 07-07-09 14:40

comic totusi cum a trebuit sa taie din evazarile de pe usile din spate ca sa se poata deshide usa sincer arata...cumva amuzant trebuia sa gaseasca un sistem sa se poata deschide si usa:)) fara sa fie taiat din evazari

SaIBoT 07-07-09 15:52

Tare,observ f mult carbon pe acolo,verry nice...

SV25MBN 07-07-09 17:31

Nu e cam demult timp aparuta masina asta ca sa fie postata pe prima pagina ?

R0b3r71n0 07-07-09 17:56

icredibila masina asta :X ce au putut sa faca dintr-un CAYENE :X

slayersland 07-07-09 19:44

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2468787)
Nu e cam demult timp aparuta masina asta ca sa fie postata pe prima pagina ?

E vorba de update la galeria foto, pozele sunt noi cred, asta e ideea, daca sunt poze noi nu m-ar deranja nici sa fie o masina din anii '30. Daca ar face cineva poze la un Bugatti 57s Atalante de exemplu le-as lua inaintea pozelor care se gasesc pe toate drumurile cu vreun BMW sau Mercedes iesit anu asta. Deci orice galerie cu poze noi cu orice masina interesanta e bine-venita pe prima pagina.

slayersland 07-07-09 19:46

Quote:

Originally Posted by denisus91 (Post 2468334)
comic totusi cum a trebuit sa taie din evazarile de pe usile din spate ca sa se poata deshide usa sincer arata...cumva amuzant trebuia sa gaseasca un sistem sa se poata deschide si usa:)) fara sa fie taiat din evazari

E interesant, radical kit-ul, dar arata un pic cam "cheap", pare cam facut de niste pustani teribilisti daca te uiti mai atent si nu cred ca e din carbon caroseria, e doar un efect, nu conteaza oricum, masina deja e grea cat toate zilele, nu ar fi avut rost carbon la asa ceva...daca iti iei Cayenne nu iti iei sa fie usoara totusi...

SV25MBN 07-07-09 19:50

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2469089)
E vorba de update la galeria foto, pozele sunt noi cred, asta e ideea, daca sunt poze noi nu m-ar deranja nici sa fie o masina din anii '30. Daca ar face cineva poze la un Bugatti 57s Atalante de exemplu le-as lua inaintea pozelor care se gasesc pe toate drumurile cu vreun BMW sau Mercedes iesit anu asta. Deci orice galerie cu poze noi cu orice masina interesanta e bine-venita pe prima pagina.

Ma gandeam ca se refera la faptul ca masina e noua. Nu luasem in calcul varianta expusa de tine.

Cr0c0 F 07-07-09 22:49

superba:D
mna asta da racheta..

david_makaidj 08-07-09 11:12

nu stiu cumva nu mi-as dori asa ceva prefer stock-ul...daca vine un idiot in tine ce dracu faci...dupa aceea iar modificari...exagerat

UNLORD 08-07-09 17:11

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2468276)
E frumos exteriorul, cam exagerat insa. Interiorul e urat tare, mai ales in spate...

Asa e .. in plus e cam de gay tema de culori ...

YGD-sef 09-07-09 20:07

arata bestial !

AR99KYL 14-07-09 03:06

ca deobicei masina impunatoare cayennu'l nimic de adaugat doar ca ar fi ceva mai ok daca i'ar fi dat un rosu putzin mai inchis la gentzi...

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning