![]() |
Re: O intalnire de "Ce mai faci" in Galati
Nimic weekend-ul asta?
|
nada...niente....yoc.....nothing....nimic...
|
Stiu ca poate suna aiurea. Dar care merge maine o fuga la manastire la Tudor si apoi facem un popas la celebrii mici de la hanu. Nu ca as fi eu mare credincios, dar asa de curiozitate si o mica plimbare.
|
ori ti-ai reparat bolidu maus' ? :D
|
Care merge maine la garboavele la un gratar?
|
Reloaded.
17.04.2009 ora 22 pe faleza la elice. Poate nu apari cu aparatul de fatografiat GL-22-GTR, sa faci niste poze si la masinile noastre... sa avem si noi ce pune pe forum. Vorbesc serios! Si cine mai era si se plangea ca nu stie cand sa opreasca la statuie la Gradina Publica? Te asteptam sa ne cunoastem. |
Quote:
|
Nici o intalnire? NImic?Ca tot azi e sarbatoare...sau maine. La multi ani ptr toata lumea care-si sarbatoreste astazi ziua , cu ocazia Sfantului Gheorghe. NUmai bine ;)
|
Quote:
|
E bine ca au fost multi. Atunci cautam un loc mai mare. Sa fie loc ptr toata lumea
|
:o 40 ? ... pana nu vad nu cred :oops:
|
au fost 40....cu bataie foarte mica....si loc mai mare nu avem...tre sa deschidem un stadiion si sa parcam pe el...da sa intre maus inainte sa vada dak e iarba uda sau nu.:))
|
da asta cu iarba e chiar tare :))))
|
pai ... si sa zicem ca iarba e uda .... maine unde se intalneste lumea ? :-"
|
a plouat ... iarba a fost uda ... eu am venit ... am parkat nashpa ... m-am bagat in seama cu japca ... ce sa zic o seara super plakuta :oops:
imi pare rau ca nu am putut ramane mai mult ... sper sa ma mai primiti si tura viitoare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning