![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Foarte tare CLS_ul, am vrut si eu sa il iau dar pana m-am hotarat s-a vandut :sad:
|
uuaauuuuu.....CLS:lol: o masina de pe lista mea de machete(in curs de achizitie). imi place mult de tot si macheta si cea reala. ;)
|
10 Attachment(s)
m_power87 - pacat ca nu ai reusit sa iei macheta (merita), mai incearca , poate o gasesti :-).
radu_bv - cei de la Mercedes au reusit sa faca o masina admirabila cu acest CLS primul model din clasa sa. Pentru astazi voi prezenta Ferrari F50 - 1:18 Bburago Italy. O macheta care imi place foarte mult , fiind una din preferatele mele. Este foarte bine realizata, zic eu, si de asemenea macheta unei masini de exceptie. |
Ce bine ii sta pe negru...:)
S-au dus vremurile pe cand Bburago facea astfel de machete perfecte... :( |
Asa e Razvan, Bburago facea machete foarte reusite acum ceva timp, dar erau facute de italieni (modele Ferrari in special erau realizate foarte bine). Modele actuale nu prea sunt reusite din pacate :sad: .
|
Interesant acest model BBurago.
Arata bine dar nu poti psune ca este perfecta din cauza ca lipsesc materialele de calitate. Poate este "perfecta" pt. standardul lui BBurago/Maisto. Mica istorie: Din cate stiu F50 a fost lansat prematur in 1997 pentru a marca 50 de ani de istorie a Calutului Cabrat. Cand s-au aflat primele stiri spion si primele poze spion cu Enzo acesta avea un fel de nume de cod F60 chiar daca acesta a fost lansat cu cativa ani inainte de cei 60 de ani sarbatoriti in 2007. Cheers, Mihai |
Superba superba macheta,F50 e demential pe negru:shock::D
|
Quote:
|
Merci Andrei, asa este arata foarte bine pe negru :D
Schumimodells - ai dreptate , Ferrari F50 a fost lansat in 1995 si dupa cum spunea presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo: "Scopul nostru este sa transferam cat mai multa tehnologie de Formula 1 pe o masina sport de strada." si cred ca au reusit prin F50 :D. |
Stati asa: a aparut e una dar daca a fost si lansat e alta.
Parca Ferrari 512BBi a aparut in nustiu care salon prin 68 ca rival al lui Miura dar a fost lansat in 74' cand a dat nas in nas cu Countach. |
frumoase machete,bv;)la mai multe:D
|
Quote:
Nu as fi crezut ca poate arata atat de bine si pe negru... |
8 Attachment(s)
Multumesc Mateiush si CatalinM6! :-)
Pentru astazi Ferrari Enzo - 1:18 Hotwheels :D |
Hmm, parca nu e Ferrari! Nu il prinde deloc bine culoarea! :(