Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dragos_H (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/111926-machetele-mele-dragos_h.html)

m_power87 11-03-09 10:14

Re: Machetele mele - Dragos_H

Foarte tare CLS_ul, am vrut si eu sa il iau dar pana m-am hotarat s-a vandut :sad:

radu_bv 11-03-09 20:12

uuaauuuuu.....CLS:lol: o masina de pe lista mea de machete(in curs de achizitie). imi place mult de tot si macheta si cea reala. ;)

Dragos_H 11-03-09 21:37

10 Attachment(s)
m_power87 - pacat ca nu ai reusit sa iei macheta (merita), mai incearca , poate o gasesti :-).
radu_bv - cei de la Mercedes au reusit sa faca o masina admirabila cu acest CLS primul model din clasa sa.

Pentru astazi voi prezenta Ferrari F50 - 1:18 Bburago Italy. O macheta care imi place foarte mult , fiind una din preferatele mele. Este foarte bine realizata, zic eu, si de asemenea macheta unei masini de exceptie.

coman razvan 11-03-09 21:38

Ce bine ii sta pe negru...:)
S-au dus vremurile pe cand Bburago facea astfel de machete perfecte... :(

Dragos_H 11-03-09 21:45

Asa e Razvan, Bburago facea machete foarte reusite acum ceva timp, dar erau facute de italieni (modele Ferrari in special erau realizate foarte bine). Modele actuale nu prea sunt reusite din pacate :sad: .

Dark Side 11-03-09 21:51

Interesant acest model BBurago.
Arata bine dar nu poti psune ca este perfecta din cauza ca lipsesc materialele de calitate.
Poate este "perfecta" pt. standardul lui BBurago/Maisto.
Mica istorie: Din cate stiu F50 a fost lansat prematur in 1997 pentru a marca 50 de ani de istorie a Calutului Cabrat.
Cand s-au aflat primele stiri spion si primele poze spion cu Enzo acesta avea un fel de nume de cod F60 chiar daca acesta a fost lansat cu cativa ani inainte de cei 60 de ani sarbatoriti in 2007.
Cheers,
Mihai

andreigica 12-03-09 21:11

Superba superba macheta,F50 e demential pe negru:shock::D

schumimodells 12-03-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2139783)
Interesant acest model BBurago.
Arata bine dar nu poti psune ca este perfecta din cauza ca lipsesc materialele de calitate.
Poate este "perfecta" pt. standardul lui BBurago/Maisto.
Mica istorie: Din cate stiu F50 a fost lansat prematur in 1997 pentru a marca 50 de ani de istorie a Calutului Cabrat.
Cand s-au aflat primele stiri spion si primele poze spion cu Enzo acesta avea un fel de nume de cod F60 chiar daca acesta a fost lansat cu cativa ani inainte de cei 60 de ani sarbatoriti in 2007.
Cheers,
Mihai

F50 a aparut in Salonul Auto Geneva 1995.

Dragos_H 12-03-09 21:44

Merci Andrei, asa este arata foarte bine pe negru :D

Schumimodells - ai dreptate , Ferrari F50 a fost lansat in 1995 si dupa cum spunea presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo: "Scopul nostru este sa transferam cat mai multa tehnologie de Formula 1 pe o masina sport de strada." si cred ca au reusit prin F50 :D.

Dark Side 13-03-09 22:39

Stati asa: a aparut e una dar daca a fost si lansat e alta.
Parca Ferrari 512BBi a aparut in nustiu care salon prin 68 ca rival al lui Miura dar a fost lansat in 74' cand a dat nas in nas cu Countach.

mateiush 14-03-09 07:28

frumoase machete,bv;)la mai multe:D

CatalinM6 14-03-09 08:39

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2139730)
m_power87 - pacat ca nu ai reusit sa iei macheta (merita), mai incearca , poate o gasesti :-).
radu_bv - cei de la Mercedes au reusit sa faca o masina admirabila cu acest CLS primul model din clasa sa.

Pentru astazi voi prezenta Ferrari F50 - 1:18 Bburago Italy. O macheta care imi place foarte mult , fiind una din preferatele mele. Este foarte bine realizata, zic eu, si de asemenea macheta unei masini de exceptie.

SUPERBA!
Nu as fi crezut ca poate arata atat de bine si pe negru...

Dragos_H 15-03-09 16:54

8 Attachment(s)
Multumesc Mateiush si CatalinM6! :-)

Pentru astazi Ferrari Enzo - 1:18 Hotwheels :D

coman razvan 15-03-09 17:39

Hmm, parca nu e Ferrari! Nu il prinde deloc bine culoarea! :(
Asa ai vrut, sau asa ai gasit? :)

dnt_95 15-03-09 20:55

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2149835)
Multumesc Mateiush si CatalinM6! :-)

Pentru astazi Ferrari Enzo - 1:18 Hotwheels :D

Vopseste-l negru mat, fa-i jantele albe si interiorul rosu:X

All times are GMT +2. The time now is 04:36.

- Copyright 2026 4Tuning