![]() |
Re: Espero...
faina masina ai Mike, jantele imi plac, ar putea fi mai mari
.....cat costa ionizatul geamurilor acum, arata beton la tine pe masina..... si daca se mai fac pe la voi? |
Ms...! Nu stiu cat casta sa ionizezi geamurile pentru ca eu asa au luat-o si nu m-am interesat.... Jantele ar putea fii mai mari, dar prefer confortul, pentru ca fac drumuri multe cu ea si cu roti mai mari ar fii mai rigida...
Xenon mi-as dorii, dar nu "e" bani... :D |
Sfat/precizare: Eu nu as da jantele astea de 15'' pe cele de 14'' nici in ruptul capului...Chiar daca am anvelope pe 50, tot sunt mai confortabile decat cele originale! Cand iau o groapa se simte mai putin decat cu cele originale! Si daca ii pui cauciucuri cu talon mai mare creste si mai mult confortul...Deci...;)
|
Eu asa stiam, ca cu cat ai garda la cauciuc mai mica, cu atat e mai rigida, adica nu amortizeaza cum trebuie denivelarile. Ce-i drept, nici nu am incercat cum e cu alte jenti. Si daca pun pe 15'' cu garda mare imi da eroare la kilometraj ;)
|
E cool ideea cu luminile in aerisiri,
si pielea im place de asemenea...... bravo! |
Ma bucur ca iti place... Trebuie sa schimbsi luminile in bord, la ceasuri, sa le fac tot rosii, dar din cauza timpului asa au ramas...
Cand am pus pielea pe usi, voiam si pe scaune dar e un incovenient... vara sunt fierbinti si iarna gheata :D |
da asa este cu pielea, dar arata bine, si ar merge combinata cu sezutul din Plus iar lateralele din piele.......
|
Nu ma incurc cu jumatati de masura....
|
ce i-ai pus in spate la semnalizari de le-ai facut negre? folie? si unde? pe interior sau ext:D?
|
Quote:
este greu sa citesti....si are doar 4 pagini, topicul. |
Quote:
ms pentru interventie! |
ma scuzati:D. am citit acuma tot:D
|
Nu-i nimic, omu din greseli invata...!
|
am o intrebare. am pus la zona tehnica da inca nu raspund enimeni si nici nu prea am gasit multe raspunsuri. sa stergi topicul dupaia sa nu se supere lumea. la espero o pus cineva motor de calibra 2.0 16v? si pe unde gasesc detalii
|
Au pus, au pus... Da-i un search si ai sa vezi...
Uite aici unul din cele mai bune exemple: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...realitate.html |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning