Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Masina Second la 12000 Euro (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/111095-masina-second-12000-euro.html)

cosminelus 04-03-09 17:55

Re: Masina Second la 12000 Euro

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2117926)
Eu spun asa, motorul, am mai spus, e piesa principala a masinii, si cea mai scumpa de inlocuit, eu asta nu am inteles la nimeni, isi iau niste masini chinuite, da pline nene de draci inauntru, vorba lui herbas, ne zgarcim de la tot, oare nu cumva suntem prea saraci ca sa ne zgarcim la lucruri bune????

Si poate conteaza pentru unii mai mult puterea la un sh, decat la o masina noua.

uite o varianta mai buna la audi-u tau.
http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lfcxlryxg33p

sau ceva mai MAARE:

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lpexbdljegsc

Ms pentru linkuri dar nu vreau sa iau un Volvo ca sunt cam costisitoare. Stiu ca sunt masini bune si sigure.

Bogdan_mb 04-03-09 19:03

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2117524)
Pe scurt, tre sa o tii mai ridicata in ture, ca altfel nu var cum poti depasi decent.
Cu orice masina poti depasi, inclusiv cu dacia, da, din ce stiu eu masina are 1500 kg, sau pe acolo, iar eu dupa parerea mea, ca motoarele astea de 90-115cp sunt potrivite pentru masini de 1300-1400 kg

a4 1.9 tdi sedan are 1390 kg

referitor la volvo :

S40 daca este 2.0D are 136 de cai nu 180, sau daca are 180 inseamna ca este D5, motor 2400 , taxe + impozite mai mari. In rest masina este super, pacat ca este in spania, c-am nasol de adus de acolo.

Car Lover 04-03-09 19:15

e 2,0d ca o trecut ala aiurea cp la kw.

22VIN 04-03-09 20:43

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2118729)
Daca tu te multumesti cu putin si i-ti place sa mergi linistit uite ca eu nu-s ca tine, fiecare are propria personalitate si proprile preferinte, si poate uni chiar vor sa se simta regele soselelor, care-i problema ta in legatura cu asta??

offtopic: "imi", "unii" si "iti" asa se scriu - invatati fratilor sa scrieti, daca nici limba voastra n-o stiti, atunci ce ne mai facem?

on: am o problema in legatura cu asta, si anume faptul ca romanii nu vad in fata decat cai putere. romanul crede ca daca masina nu are cateva sute de cai nu poate sa depaseasca un tir. uite ca nu-i asa.
din moment ce omul vrea audi a4 si il vrea si diesel, ti-e clar ca nu vrea sa alerge cu ea. daca tu alergi cu un audi a4/a6 diesel si consideri asta "condus sportiv", atunci e cam nasol.
eu nu merg linistit. din contra. dar stiu sa ma folosesc de puterea masinii. arata-mi si mie unde in tara asta te folosesti la maxim de 150cp. in oras n-ai unde (decat daca esti reisar si-ti place sa bravezi noaptea cu 180km/h), pe drumuri nationale n-ai unde (decat daca faci depasiri sinucigase) si pe autostrazile patriei devine periculos de la 160km/h in sus.
gaseste-mi un raspuns logic pentru afirmatia ta si eu tac.

johhny 05-03-09 20:13

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2119450)
on: am o problema in legatura cu asta, si anume faptul ca romanii nu vad in fata decat cai putere. romanul crede ca daca masina nu are cateva sute de cai nu poate sa depaseasca un tir. uite ca nu-i asa.
din moment ce omul vrea audi a4 si il vrea si diesel, ti-e clar ca nu vrea sa alerge cu ea. daca tu alergi cu un audi a4/a6 diesel si consideri asta "condus sportiv", atunci e cam nasol.

:-) nah, atunci asta ramane problema ta, faptul ca romanii vad in fata doar cai putere, nu stiu ce ai impotriva ca unii vor multi cai, fiecare are dreptul la libera alegere (sau mai pe romaneste la cat il tine buzunarul :lol:) ..sau tu ai o gandire comunista si nimeni nu are voie sa-si cumpere masina cu multi cai putere ?

Si omul chiar a precizat ca vrea sa fie si putin sportiva, acuma conteaza ce intelege fiecare prin ''condus sportiv'', atata timp cat nu intelegi ca trebuie sa fii Alonso la formula 1 poti si cu un diesel sa alergi sportiv.

Si cand zici ca te folosesti de caii putere vad ca te referi strict la viteza, eu din contra nu merg chiar cu viteza, cu ce viteza mergeam cu clio (75 cp) cu aceiasi viteza merg si cu audi (150)cp, dar diferena tine de demaraj, cu clio cand faceam o depasire in primul rand trebuia ca pe sens opus sa nu fe nicio masina pe o distanta buna de drum si la viteza putin mai mare de 100-110 cp unde motorul incepea sa piarda din putere trebuia s-o turez si foarte greu realizam depasirea. In schimb cu audi cand fac o depasire e o placere, cand vezi cum se infinge, chiar si la viteza mare, nu trebuie sa-mi fie frica sa ma bag in depasire ca poate nu-l depasesc pana ajunge masina din sensul opus, deci din punctul meu de vedere e mult mai placut de condus cu mai multi cai, dar repet asta este strict punctul meu de vedere, ca iar o sa faca cineva comentarii comuniste ca ''pentru ce atatia cai ?''
Si de indata ce i-mi spui ca ce fac cu 150 cp ca ce-mi trebuie atatia observ ca tu chiar ai o problema cu asta, dovada facand postul tau de mai sus..
Oricum sa lasam balta discutia asta ca nu are nicio legatura cu subiectul topicului.

cosminelus 06-03-09 13:31

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2122424)
:-) nah, atunci asta ramane problema ta, faptul ca romanii vad in fata doar cai putere, nu stiu ce ai impotriva ca unii vor multi cai, fiecare are dreptul la libera alegere (sau mai pe romaneste la cat il tine buzunarul :lol:) ..sau tu ai o gandire comunista si nimeni nu are voie sa-si cumpere masina cu multi cai putere ?

Si omul chiar a precizat ca vrea sa fie si putin sportiva, acuma conteaza ce intelege fiecare prin ''condus sportiv'', atata timp cat nu intelegi ca trebuie sa fii Alonso la formula 1 poti si cu un diesel sa alergi sportiv.

Si cand zici ca te folosesti de caii putere vad ca te referi strict la viteza, eu din contra nu merg chiar cu viteza, cu ce viteza mergeam cu clio (75 cp) cu aceiasi viteza merg si cu audi (150)cp, dar diferena tine de demaraj, cu clio cand faceam o depasire in primul rand trebuia ca pe sens opus sa nu fe nicio masina pe o distanta buna de drum si la viteza putin mai mare de 100-110 cp unde motorul incepea sa piarda din putere trebuia s-o turez si foarte greu realizam depasirea. In schimb cu audi cand fac o depasire e o placere, cand vezi cum se infinge, chiar si la viteza mare, nu trebuie sa-mi fie frica sa ma bag in depasire ca poate nu-l depasesc pana ajunge masina din sensul opus, deci din punctul meu de vedere e mult mai placut de condus cu mai multi cai, dar repet asta este strict punctul meu de vedere, ca iar o sa faca cineva comentarii comuniste ca ''pentru ce atatia cai ?''
Si de indata ce i-mi spui ca ce fac cu 150 cp ca ce-mi trebuie atatia observ ca tu chiar ai o problema cu asta, dovada facand postul tau de mai sus..
Oricum sa lasam balta discutia asta ca nu are nicio legatura cu subiectul topicului.

Da imi e de ajuns un diesel de 140 CP nu imi trebuie mai mult. Acuma momentan am un renault megane din 2000 si are 110 si este benzina si se infige bine. Inca mai caut poate gasesc o masina buna.

zaqzaq 08-03-09 11:45

7 Attachment(s)
Attachment 821838

Attachment 821839

Attachment 821840

Attachment 821841

Attachment 821842

Attachment 821843

Attachment 821844
...daca iti place...12000 neg
{resoftat TCM Germania de la 136cp la 170cp}...se poate face test
...alte detalii la 0744246465

22VIN 08-03-09 11:51

pe celelalt topic era 11800...

criss_cars 08-03-09 14:19

E cea mai performanta resoftare care am vazut-o in viata mea iti dai seama i-a dat masinii peste 30cp o simpla resoftare...dati dracu nemtii astia nu ai ce sa faci neamtu e neamt.

Bogdan_mb 08-03-09 18:06

pe site-ul lor apare 163 cp (teoretic) dar ce sa faci, asai romanu , mai pune de la el :)

criss_cars 08-03-09 18:28

Nici atat nu cred ca reuseste totusi nu scoti 27cp dintr-o simpla resoftare sa fim sinceri. Din pacate sunt foarte multi care nu se pricep la asa ceva si "pun botul" la asa ceva si cumpara masini foarte obosite cu un "tuning kitchos" si resoftate la sute de cai putere. Sunt foarte putini cei ce se intereseaza cu adevarat de masini inainte sa le cumpere. Oricum vad ca omul nu mai zice nimic porbabil si-a achizitionat vreun Audi A4 ca am vazut ca acolo batea desi spunea ca vrea sportiva. EU nu vad A4 deloc sport daia exista RS4 sau S4 alea sunt sport A4 e sedanul familistului cu un buget un pic mai ridicat.

P.S. Sa nu se inteleaga faptul ca ma refeream la masina asta prezentata aici de vanzare!

cosminelus 24-03-09 17:31

Am revenit. M-am gandit si am hotarat sa imi iau o masina noua peste cateva luni. Sa vad cum mai e cu criza asta:(

Lecca 24-03-09 19:12

19.tdi-ul ala de 116 cai era suficient... nu e sportiva, dar nici pe departe nu e puturoasa. si o sa ai si un consum mai mic. ... 8)

All times are GMT +2. The time now is 12:52.

- Copyright 2026 4Tuning